foto

Jack May

  • nar. 23.4.1922
    Henley-on-Thames, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 19.9.1997 (75 let)
    Hove, Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Prsten (TV film)
1995 Without Air
1988 Hard Road
1985 Doktor a ďáblové
The Shooting Party
1984 Bounty
1982 Návrat vojáka
1978 Sammy's Super T-Shirt
1976 Sherlock Holmes ve Vídni
1975 Muž, který chtěl být králem
1973 Big Zapper
1971 Yes Girls, The
1970 Trog
1969 Night After Night After Night
Sbohem, pane profesore!
1968 Stužka písku
1967 Jak jsem vyhrál válku
1966 Cestou na fórum se stala divná věc
1965 Stranger in the Family, A (TV film)
1963 August for the People (TV film)
1962 A Prize of Arms
Solo for Sparrow
The Traitors
1961 Poisoned Earth, The (TV film)
1960 There Was a Crooked Man
1958 The Silent Enemy
1957 Cat Girl
1956 One (TV film)
1955 It's a Great Day
1953 Innocents in Paris
Oracle, The
1952 Time Gentlemen Please!
1948 No Room at the Inn
1945 Pouto nejsilnější
1944 Canterburská povídka
Give Me the Stars

TV seriály

1989 Muzzy Comes Back (TV seriál)
1987 Hrabě Káčula (TV seriál)
1986 Muzzy in Gondoland (TV seriál)
1985 Drummonds (TV seriál)
Nejvzdálenější místo na Zemi (TV seriál)
1981 The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (TV seriál)
Episode 5 (E05)
1979 Neskutečné historky (TV seriál)
Whinfreyho poslední případ (S02E01)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
1961 A for Andromeda (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 Citadel, The (TV seriál)
1959 The Men from Room 13 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace