foto

Rafael Sabatini

  • nar. 29.4.1875
    Jesi, Marche, Itálie
  • zem. 13.2.1950 (74 let)
    Adelboden, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1991 Odisseya Kapitana Blada - kniha
1963 Scaramouche - kniha
1962 Syn kapitána Blooda - kniha
1952 Captain Pirate - kniha
Scaramouche - kniha
1950 Fortunes of Captain Blood - kniha
1949 Christopher Columbus - kniha
1942 The Black Swan - kniha
1935 Captain Blood - kniha
1926 Bardelys the Magnificent - kniha
1924 Captain Blood - kniha
The Sea Hawk - kniha
1923 Scaramouche - kniha
1916 Blackmailer, The - kniha

TV seriály

1956 Conflict (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace