Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když nechtěně pošle několik svých mužů do pasti, rozhodne se je kapitán Blood osvobodit. Muže využívá jako otroky k lovení perel španělský markýz de Riconete. S pomocí markýzovy dcery Isabelity se podaří kapitánovi nejen osvobodit své muže, ale i porazit markýze v námořní bitvě. (Docflash)

Recenze (4)

Flego 

všechny recenze uživatele

Pirátsky dobrodružný film ako má byť. Nejde síce o žiadny filmový klenot, ale nenáročná zábava dokáže potešiť každého diváka.. Rýchly spád, množstvo súbojov a námorných bojov. Desiate hodnotenie a štvrtá recenzia. ()

mire.k 

všechny recenze uživatele

Měla by to být pravděpodobně adaptace stejnojmenného třetího dílu dobrodružství kapitána Blooda od Rafaela Sabatiniho, který u nás nebyl dosud přeložen. Na svou dobu ucházející dobrodružný film. Plně v duchu svého slavnějšího předchůdce. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Fortunes of Captain Blood je jinou adaptací Sabatiniho knihy. Ta s Errolem Flynnem z roku 1935 se mi zamlouvala mnohem víc. Příběh je dost odlišný, Louis Hayward jako Blood není tak charismatický a výrazný, ostatní postavy a herci taky spíše tuctoví. Příběh je ničím nepřekvapující a očekávatelný. Nicméně zase nemůžu říct, že by to byla nuda. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Najprv som mal možnosť vidieť pokračovanie a až potom tento film, napriek tomu sú celkovým vyznením oba veľmi podobné. Hl. hrdinovi síce k sympatickosti i charizme čosi chýba, ale po čase to je v pohode. Oproti pokračovaniu je toto väčšia štúdiovka a aj akcií na lodí je menej, vynahradzuje to na súši akciou úteku spoludruhov a tiež zábavnou zložkou. A tá Pepita (srandovnejšie meno ani vybrať nemohli) bola celkom rozkošná. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama