foto

Àlex Maruny

  • nar. 7.6.1990 (29 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Framed
2016 Ve jménu Krista
2015 Barcelona, nit d'hivern
2014 El club de los incomprendidos
Perdona si te llamo amor
2012 Maturita duchů
2011 Any de Gràcia
2010 Tři metry nad nebem

TV seriály

2015 Cites (TV seriál)
2012 Tajemná Calenda (TV seriál)
2011 Na lodi (TV seriál)
Jeden duchařský (S02E11)
Polseres vermelles (TV seriál)
Ángel o demonio (TV seriál)

Producentská filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace