foto

Dustin Ybarra

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kámoš napořád
2013 Našrot
2011 Balls to the Wall
Hop
Koupili jsme ZOO
2010 Beware the Gonzo

TV seriály

2015 Hráč (TV seriál)
Policie Battle Creek (TV seriál)
Gotham (TV seriál)
Knock, Knock (S02E02)
Damned If You Do... (S02E01)
2013 Us & Them (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Bezva holka (S06E11)
Drogová škola (S06E07)
Dezertéři (S06E02)
2010 Glory Daze (TV seriál)

TV pořady

2006 Live at Gotham (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2006 Live at Gotham (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace