foto

Andrew Ellis

  • nar. 24.7.1990 (30 let)
    Wythenshawe, Manchester, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Owners
2019 Invasion of the Not Quite Dead
2017 Habit
2015 Dough
2014 Nekompromisní trest (TV film)
Nůž, který mě zabil
2013 Crazy Joe
2011 Demons Never Die
2008 Placebo (TV film)
2006 Taková je Anglie

TV seriály

2019 Clink (TV seriál)
Parole (E02)
Home (E01)
2015 This Is England '90 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2011 This Is England '88 (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2010 This Is England '86 (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2003 The Royal (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky