foto

Robert Reed

  • nar. 19.10.1932
    Highland Park, Illinois, USA
  • zem. 12.5.1992 (59 let)
    Pasadena, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 The Brady Girls Get Married (TV film)
1976 Boy in the Plastic Bubble, The (TV film)
1975 Secret Night Caller, The (TV film)
1967 Li'l Abner (TV film)
1966 Operation Razzle-Dazzle (TV film)
1961 Bloodlust
1958 Lovci
Torpedo Run
1957 Přítel Joey

TV seriály

1990 The Bradys (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Znovu se vrátí šťastné dny (S01E01)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v hotelu (S01E18)
1969 The Brady Bunch (TV seriál)
1961 Tallahassee 7000 (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Men Into Space (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)

TV pořady

1989 The 41st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1976 Break the Bank (TV pořad)
Donny and Marie (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace