foto

Vladislav Větrov

  • nar. 9.2.1964 (55 let)
    Micha Cchakaja, Gruzie, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Odin vdoch
2018 Bobry (TV film)
Moskovskije tajny. Gosťa is prošlogo (TV film)
Moskovskije tajny. Opasnyj pěreplet (TV film)
Moskovskije tajny. Sjem sesťor (TV film)
2017 Jabločko ot jabloňki (TV film)
Něvěčerňaja
2016 Geroj
2015 Samyj lučšij děň
Strana čuděs
2014 Něbo padšich
Zimy ně budět
2008 Admirál
Matěrinskij instinkt (TV film)
2007 Gagarinův vnuk
2006 Виртуальный роман
2000 Ženščin obižať ně rekomendujetsja
1994 Železnyj zanavěs
1993 ...Az vozdam
1991 Anna Karamazoff
1987 Oglašeniju ně podležit
1986 Skakal kazak čerez dolinu

TV seriály

2018 Bolšaja igra (TV seriál)
Sinička 2 (TV seriál)
Volnaja gramota (TV seriál)
2017 Juristy (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
2016 Děňgi (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Mindalnyj privkus ljubvi (TV seriál)
Pitěr-Moskva (TV seriál)
Vlasik. Těn Stalina (TV seriál)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Krasivaja žizň (TV seriál)
2013 Grom (TV seriál)
Obnimaja něbo (TV seriál)
Ona ně mogla inače (TV seriál)
Vtoroj šans (TV seriál)
2012 MosGaz (TV seriál)
Ně plač po mně, Argentina! (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 8 (TV seriál)
2011 "Kedr" pronzajet něbo (TV seriál)
Babuška na snosjach (TV seriál)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
Těrminal (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Pjatyj děň (S02E01)
2009 Admiral (TV seriál)
Ivan Groznyj (TV seriál)
2006 Koněc sveta (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Kankan na pominkach (S03E01)
2005 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Chobbi gadkogo utěnka (S04E01)
Kamenskaja (TV seriál)
Dvojnik (S04E03)
2003 Taxistka (TV seriál)
2001 Rostov-papa (TV seriál)
1992 Dym (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace