foto

Arthur Miller

  • nar. 17.10.1915
    New York City, New York, USA
  • zem. 10.2.2005 (89 let)
    Roxbury, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 The Crucible - divadelní hra
1996 Čarodějky ze Salemu - scénář, divadelní hra
1990 Každý vyhrává
1985 Smrt obchodního cestujícího (TV film)
1981 Közjáték Vichyben (TV film) - divadelní hra
1968 Tod des Handlungsreisenden, Der (TV film)
1967 Kahden maanantain muisto (TV film) - divadelní hra
1966 Kaikki minun poikiani (TV film) - divadelní hra
1965 Alle meine Söhne (TV film) - divadelní hra
Minne av två måndagar (TV film) - divadelní hra
1962 Alle meine Söhne (TV film)
Der Tod des Handlungsreisenden (TV film) - divadelní hra
1961 Kauppamatkustajan kuolema (TV film) - divadelní hra
Mustangové

Dokumentární

2012 Love, Marilyn

Divadelní záznam

2015 A View From the Bridge (divadelní záznam)
1969 Cena (divadelní záznam) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

2001 Ohnisko nenávisti - kniha
Tod eines Handlungsreisenden (TV film) - kniha
2000 Ryan Interview, The (TV film) - kniha
Smrt obchodního cestujícího (TV film) - kniha
1996 Broken Glass (TV film) - kniha
Death of a Salesman (TV film) - kniha
1993 The American Clock (TV film) - kniha
1990 Enemy of the People, An (TV film) - kniha
1985 Smrt obchodního cestujícího (TV film) - kniha
1980 Crucible, The (TV film) - kniha
Hraní o čas (TV film) - kniha
1979 En handelsresandes död (TV film) - kniha
1978 Nepřítel lidu - kniha
1975 Prix, Le (TV film) - kniha
1973 Incident at Vichy (TV film) - kniha
1965 Alle meine Söhne (TV film) - kniha
1963 Tod eines Handlungsreisenden (TV film) - povídka

TV seriály

1981 American Playhouse (TV seriál) - kniha

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad) - kniha

Host

Fanoušci tvůrce