foto

Čizuru Ikewaki

  • nar. 21.11.1981 (38 let)
    Higašiósaka, prefektura Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Otoko wa curai jo: Okaeri Tora-san
2018 Hansekai
Kirakira megane
Ten Years Japan
Zloději
2016 Zuřivost
2015 Kimi wa ii ko
2014 Hello! Jun'ichi
Kamisama no karute 2
Kuragehime
Soko nomi nite hikari kagajaku
2013 Bakushin: Nagasaki no sora
Fune o amu
Kijoku jawaku
Kjóaku
2012 Hasami
2011 Jubiwa o hametai
Kamisama no karute
Usagi Drop
Čóčó-san (TV film)
2010 Hisshiken torisashi
Malé lži
Pâmanento Nobara
2009 Ichigo Seminar
Kansen rettó
Nidžusseiki šónen saišúšó: Bokura no hata
2008 Homeless čúgakusei
Hotaru no haka
Inu to wataši no 10 no jakusoku
Nidžusseiki šónen
Oishimaen
Oka o koete
2007 Piano no mori
2006 Strawberry Shortcakes
Sukoshi wa, ongaeshi dekitakana (TV film)
2005 Hibi
Kidó senši Z Gundam: A New Translation – Koibitotači
Naisu no mori: The First Contact
Naniwa Kinyudo 6 (TV film)
2004 Kyō no dekigoto
2003 Josee to tora to sakana-tači
2002 Království koček
2001 Gakkō no kaidan: Mononoke supesharu (TV film)
Kewaiši
2000 Kinpacu no sógen
1999 Ôsaka monogatari

TV seriály

2017 Gomen, aišiteru (TV seriál)
2016 Haburashi / Onna Tomodachi (TV seriál)
2012 Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Tightrope no Onna (TV seriál)
Šokuzai (TV seriál)
2008 Gonzo: Densetsu no Keiji (TV seriál)
Keiji no Genba (TV seriál)
2007 Fúrin Kazan (TV seriál)
2004 Hikeshiya Komachi (TV seriál)
2003 Ooku 3 (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
Taijó no kisecu (TV seriál)
2001 Honmamon (TV seriál)
2000 Nippon Academy šó (TV seriál)
Summer Snow (TV seriál)
1999 Lipstick (TV seriál)
Utsukushii hito (TV seriál)
1998 Tokugawa Jošinobu (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce