foto

Robert Bailey

  • nar. 13.6.1913
    Toledo, Ohio, USA
  • zem. 13.8.1983 (70 let)
    Lancaster, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Ptáčník z Alcatrazu
1961 The Lawbreakers - a.z.
1958 Lineup
1955 Ne jako cizinec
1953 No Escape
1944 Ladies of Washington
Story of Carrier X, The
Sunday Dinner for a Soldier
Tampico
The Eve of St. Mark
1943 Taneční mistři
Zmatkáři

TV seriály

1961 87th Precinct (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
1959 Tightrope (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1952 Mr. & Mrs. North (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky