foto

Robert Bailey

  • nar. 13.6.1913
    Toledo, Ohio, USA
  • zem. 13.8.1983 (70 let)
    Lancaster, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Ptáčník z Alcatrazu
1961 The Lawbreakers - a.z.
1958 Lineup
1955 Ne jako cizinec
1953 No Escape
1944 Ladies of Washington
Sunday Dinner for a Soldier
Tampico
The Eve of St. Mark
Wing and a Prayer
1943 Taneční mistři
Zmatkáři

TV seriály

1961 87th Precinct (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
1959 Tightrope (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1952 Mr. & Mrs. North (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace