foto

Michael Lesch

  • nar. 18.10.1956 (64 let)
    Solingen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Polizeiruf 110 - Ein todsicherer Plan (TV film)
2006 Heimat-Fragmente: Die Frauen
Rodný statek (TV film)
2005 Alinin sen (TV film)
Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
2004 Fliege hat Angst (TV film)
Paradies in den Bergen (TV film)
2003 Fliege kehrt zurück (TV film)
2002 Ein himmliches Weihnachtsgeschenk (TV film)
1995 Das Traumschiff - Tasmanien (TV film)
Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Frankie (TV film)
1993 Bouřlivé setkání (TV film)
1987 Fälscher, Der (TV film)
1986 Der Tod des weißen Marabut: Die bewegende Lebensgeschichte des Charles de Foucauld (TV film)
1980 Sierra Madre (TV film)

TV seriály

2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
Hotel snů (TV seriál)
Indie (E06)
2005 Alinas Traum (TV seriál)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
Bekenntnisse (S06E27)
Flammen (S06E26)
Der Stellvertreter (S06E25)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Osudné touhy (S01E477)
1998 Siska (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Anděl se čtyřmi tlapkami (S03E10)
Místo činu (TV seriál)
Tod auf Neuwerk (S01E328)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1988 Místo činu (TV seriál)
Pomatenost (S01E206)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Hra s ohněm (S01E193)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
Heimat - Eine deutsche Chronik (TV seriál)
1983 Jakob und Adele (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Přeběhlík (S01E131)
Vražda v přístavu (S01E126)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Talk im Hangar-7 (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky