foto

Elisabetta Fantone

  • nar. 12.8.1982 (37 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Papa Est Devenu un Lutin
2017 Girlfriend Killer (TV film)
2014 Big Eyes
My Name Is Sandy
2013 Manželství na kšeft (TV film)
Nicky Deuce (TV film)
2012 Havana 57
2010 Secrets of the Mountain (TV film)
2002 Pluto Nash
Stroj rajské pohody (TV film)

TV seriály

2014 Ces gars-là (TV seriál)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Těhotenství (S02E05)
Test moči (S01E12)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Tout le monde en parle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace