Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eddie Murphy v akční sci-fi komedii o Měsíci plném hazardu.  Píše se rok 2087. Na Zemi byly zakázány všechny druhy hazardních her, a tak se novým rájem všech vášnivých hráčů stal Měsíc, kde začaly růst kasina a herny jako houby po dešti. Jeden z mála prosperujících podniků, kde je hazard zakázán, provozuje dobrodruh a pašerák Pluto Nash. Když však odmítne návrh Rexe Cartera, který chce jeho podnik koupit a proměnit v doupě hazardních her, dočká se odplaty. Podnik exploduje a v následné přestřelce se podaří uniknout jen Plutovi, zpěvačce Dině a starému robotovi Brunovi. Rozhodnou se odhalit pravdu o Carterovi a jeho zločinech, současně však musejí prchat před jeho zabijáky. Ani úkryt na odvrácené straně Měsíce jim nepomůže, a tak skončí v Carterově sídle. Pokud Pluto něco rychle nevymyslí, zemřou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Han22 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu kravina, která nemá se sci-fi vůbec nic společného. A stomilionový rozpočet tam vůbec není vidět (když pominu jednu slušnou bitku ve vakuu a honičku). Na druhou stranu pitomá, ale docela zábavná krimikomedie, která se čistě náhodou odehrává na Měsíci se slušnými Quaidem a Cleesem. Murphy se tu ovšem moc nepřevedl. A u těch přestřelek a honiček jsem se docela bavil. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Nehodnotil bych to vyloženě jako filmový odpad. Samotný kabátek je dosela slušivý (přeci jen 100 miliónový rozpočet je 100 miliónový rozpočet). Ale je NESKUTEČNÉ, nakolik je film s takovým obsazením i prostředím nudný. Není otřesně debilní, nebo třeba nevkusný, jenom extrémně nudný. Za celou dobu jsem se zasmál tak pětkrát... ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pluto Nash je nielen názov trochu bláznivej akčnej sci-fi komédie Rona Underwooda, odohrávajúcej sa v atraktívnom prostredí na Mesiaci, ale aj meno titulného hrdinu v podaní Eddieho Murphyho. Eddie Murphy bojuje na Mesiaci s mafiánmi, v žánri, ktorý mu vyniesol popularitu aj majland v akčnej komédii, ktorá opäť stavia úplne na jeho komediálnych schopnostiach. Tentokrát ide však navyše o sci-fi, čo je zrejmé z prostredia, kde sa príbeh odohráva. To, že sa dej filmu odohráva na Mesiaci, snímku síce ozvláštnilo, ale to je asi tak všetko. Inak kopíruje iné vesmírne snímky. Eddie Murphy tradične veľmi hovorí a tentokrát aj veľa nastrieľa, ale ani jeho komediálny talent nezakryje trochu chabú zápletku a nedomyslenosť scenára. Ale ja som sa bavil a budete sa aj vy. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy je smutný případ bývalého komika, který si stále myslí, že někoho zajímá. Tohle sice není jeho nejhorší film, ale vzhledem k rozpočtu a k účasti celé řady skutečně dobrých herců, je to i tak pořádný průšvih. John Cleese, Illeana Douglas či Peter Boyle ale dokáží podat slušný výkon, i když jim přitroublý scénář a průměrný režisér házejí klacky pod nohy. Za zmínku stojí i hudba, která zní jak z vysokorozpočtové akční komedie, tedy z něčeho, čím tenhle snímek nejspíš chtěl být. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy patří mezi mé oblíbené herce. Jeho herecký talent je nezpochybnitelný, ale filmy, ve kterých hraje už takové nejsou. "Pluto Nash" naštěstí patří mezi ty lepší, co mě zabavily, nenaštvaly svojí stupiditou a nepřišly mi úplně mimo. Na tři hvězdy to ale neni. Na ty je to dost profláklé. A mohlo by to být víc vtipné. Policajt z Beverly Hills (první film) je opravdu jen jeden. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Vo filme sa objavil aj Alec Baldwin, ktorý však v záverečných titulkoch nefiguruje. (Svadbos)

Reklama

Reklama