foto

Sadie Alexandru

  • nar. 2.12.1977 (42 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Get You Back
Taste
2015 Zkrocení koně
2014 Sinbad: The Fifth Voyage
2013 Samantha Rogers: Žena v ringu
Starting from Scratch
2011 Act Naturally
2009 Gamer
Plus One
2008 8 Ball

TV seriály

2018 The Fosters (TV seriál)
Mother's Day (S05E15)
2016 The Fosters (TV seriál)
Trust (S04E03)
2014 The Fosters (TV seriál)
Padre (S01E15)
2013 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Milovat a ctít (S06E04)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Přízrak (S05E13)
Poplatky a provize (S05E12)
Vánoční valčík (S05E10)
2011 Femme Fatales (TV seriál)
2007 Carpoolers (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky