foto

Rich Sommer

  • nar. 2.2.1978 (41 let)
    Toledo, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Léto 84
2017 A Crooked Somebody
2015 Good Session (TV film)
Hello, My Name Is Doris
2012 Celeste a Jesse navždy
Fairhaven
Giant Mechanical Man, The
2010 Radio Free Albemuth
The Big Dog
2009 Ničivá bouře (TV film)
2007 Pose Down

TV seriály

2019 In the Dark (TV seriál)
The Big Break (E03)
Mommy Issues (E02)
Pilot (E01)
F.B.I. (TV seriál)
Apex (S01E17)
2018 Champaign ILL (TV seriál)
GLOW (TV seriál)
Every Potato Has a Receipt (S02E10)
Work the Leg (S02E06)
Mother of All Matches (S02E04)
další epizody (4)
2017 GLOW (TV seriál)
Money’s in the Chase (S01E10)
The Liberal Chokehold (S01E09)
Maybe It’s All the Disco (S01E08)
další epizody (6)
Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
Dance (E07)
Rain (E06)
další epizody (6)
Love (TV seriál)
Back in Town (S02E12)
The Long D (S02E11)
Liberty Down (S02E10)
další epizody (4)
2016 Love (TV seriál)
Party in the Hills (S01E04)
Mystérium sexu (TV seriál)
Inventura (S04E02)
Volný pád (S04E01)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Daddy-Daughter Card Wars (S07E37)
Chirurgové (TV seriál)
Konečně! (S12E23)
2015 Preppy Little Teen$ (TV seriál)
Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Day is Done (E08)
Staff Party (E07)
Electro/City (E06)
další epizody (6)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hovor na výzvu (S07E14)
Ztracený obzor (S07E12)
Time & Life (S07E11)
další epizody (5)
Simpsonovi (TV seriál)
Marge taxikářkou (S26E14)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Pravidelný občasník (S03E03)
Liga snů (TV seriál)
The Beach House (S06E13)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Waterloo (S07E07)
Na útěku (S07E05)
Monolit (S07E04)
další epizody (4)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Solve for X (S02E02)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na cizí adrese (S06E13)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
Příběh dvou měst (S06E10)
další epizody (11)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Přízrak (S05E13)
Poplatky a provize (S05E12)
Ta druhá (S05E11)
další epizody (10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Valentine's Day (S13E18)
2011 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Buď chlap (S11E11)
Larry, kroť se (TV seriál)
Vow of Silence (S08E05)
2010 Nikita (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Friends and Enemies (S04E01)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Země zítřka (S04E13)
Mlžení (S04E12)
Čínská zeď (S04E11)
další epizody (12)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zavřete dveře a posaďte se (S03E13)
Dospělí (S03E12)
Modrá barva (S03E10)
další epizody (12)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
Král hor (S02E12)
Smetánka (S02E11)
další epizody (13)
Kancl (TV seriál)
Customer Survey (S05E06)
Weight Loss (S05E01)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kolo (S01E13)
Nixon versus Kennedy (S01E12)
Babí léto (S01E11)
další epizody (13)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Sonnet Project (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace