foto

Rich Sommer

  • nar. 2.2.1978 (42 let)
    Toledo, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Piece of Cake
2018 Léto 84
2017 A Crooked Somebody
2015 Ahoj, já jsem Doris
Good Session (TV film)
My Name Is David
2012 Celeste a Jesse navždy
Fairhaven
The Giant Mechanical Man
2010 Radio Free Albemuth
The Big Dog
2009 Ničivá bouře (TV film)
2007 Pose Down

TV seriály

2020 Utíkej (TV seriál)
Jump (E05)
Chase (E04)
Kiss (E02)
další epizody (4)
In the Dark (TV seriál)
The Straw That Broke the Camel's Back (S02E07)
The Truth Hurts (S02E06)
The Unusual Suspects (S02E05)
další epizody (7)
2019 In the Dark (TV seriál)
It's Always Been You (S01E13)
Rollin' with the Homies (S01E12)
I Woke Up Like This (S01E11)
další epizody (13)
F.B.I. (TV seriál)
Apex (S01E17)
GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Pouštní pyl (S03E03)
Kámoši ve vířivce (S03E02)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Norberg Peace Prize (S03E05)
2018 Champaign ILL (TV seriál)
GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Ke každé bramboře je účtenka (S02E10)
Pracuj nohou (S02E06)
Největší ze zápasů (S02E04)
další epizody (4)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Snow Place Like Home (S02E19)
Song of the Sirenas (S02E15)
2017 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Cesta je cíl (S01E10)
Dušení liberálů (S01E09)
Možná za vše může diskotéka (S01E08)
další epizody (6)
Léto k nepřežití: O deset let později (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
Dance (E07)
Rain (E06)
další epizody (6)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Captain Turner Returns (S01E17)
Olaball (S01E13)
Love (TV seriál)
Back in Town (S02E12)
The Long D (S02E11)
Liberty Down (S02E10)
další epizody (4)
2016 Elena z Avaloru (TV seriál)
Navidad (S01E12)
Finders Leapers (S01E07)
First Day of Rule (S01E01)
Love (TV seriál)
Párty na horách (S01E04)
Mystérium sexu (TV seriál)
Inventura (S04E02)
Volný pád (S04E01)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Daddy-Daughter Card Wars (S07E37)
Chirurgové (TV seriál)
Konečně! (S12E23)
2015 Léto k nepřežití: První den v táboře (TV seriál)
Day is Done (E08)
Staff Party (E07)
Electro/City (E06)
další epizody (6)
Preppy Little Teen$ (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hovor na výzvu (S07E14)
Ztracený obzor (S07E12)
Time & Life (S07E11)
další epizody (5)
Simpsonovi (TV seriál)
Marge taxikářkou (S26E14)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Pravidelný občasník (S03E03)
Liga snů (TV seriál)
The Beach House (S06E13)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Waterloo (S07E07)
Na útěku (S07E05)
Monolit (S07E04)
další epizody (4)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Solve for X (S02E02)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na cizí adrese (S06E13)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
Příběh dvou měst (S06E10)
další epizody (11)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Přízrak (S05E13)
Poplatky a provize (S05E12)
Ta druhá (S05E11)
další epizody (10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Valentine's Day (S13E18)
2011 Nikita (TV seriál)
Pandora (S01E22)
Betrayals (S01E21)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Buď chlap (S11E11)
Larry, kroť se (TV seriál)
Vow of Silence (S08E05)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Friends and Enemies (S04E01)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Země zítřka (S04E13)
Mlžení (S04E12)
Čínská zeď (S04E11)
další epizody (12)
2009 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Zavřete dveře a posaďte se (S03E13)
Dospělí (S03E12)
Modrá barva (S03E10)
další epizody (12)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
Král hor (S02E12)
Smetánka (S02E11)
další epizody (13)
Kancl (TV seriál)
Customer Survey (S05E06)
Weight Loss (S05E01)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kolo (S01E13)
Nixon versus Kennedy (S01E12)
Babí léto (S01E11)
další epizody (13)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Sonnet Project (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 Pohřbené dítě (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky