foto

Stephen Lunsford

  • nar. 25.11.1989 (29 let)
    Sacramento, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Slay Belles
2014 Homecoming
2011 Beneath the Darkness
2009 Maneater
2007 Bratz
2005 Blood Deep

TV seriály

2018 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Totes on a Scandal (S02E03)
2017 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Záměna (TV seriál)
The Door to Freedom (S02E01)
2012 Sketchy (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Válečné pole (S02E11)
Fúrie (S02E10)
Oslava (S02E09)
další epizody (10)
2010 V jako Victoria (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Take Two (S04E01)
The End of a Beautiful Friendship (S03E23)
'Til Death Do Us Part (S03E15)
další epizody (5)
2009 Private Practice (TV seriál)
The Parent Trap (S03E09)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Není těžké zemřít, když víte, že jste žili (S05E19)
2008 Kamen Rider: Dragon Knight (TV seriál)
2007 Cory in the House (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2004 Neslavná (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2015 Wrestling Isn't Wrestling

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Sketchy (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace