foto

Tanya Allen

  • nar. 1975
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dose of Reality
2010 Magic
2009 Grind, The
2006 Silent Hill
Yellowstone v plamenech (TV film)
2004 Hokejová máma
2002 Fancy Dancing
Hranice odvahy
Sniper
Tak už konečně chcípni!
2000 Nature Boy (TV film)
1999 Zatraceně divná jízda
1998 Bílé lži (TV film)
Clutch
1997 Platinum (TV film)
Za přední linií
1996 Lyddie (TV film)
1994 Ultimate Betrayal (TV film)
Životy dívek a žen (TV film)
1993 Spenser: Ceremony (TV film)

TV seriály

2015 Agresivní virus (TV seriál)
Brooklyn, New York (S02E01)
2000 Starhunter (TV seriál)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Život ve strachu (S04E12)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
The Newsroom (TV seriál)
1995 The Great Defender (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace