foto

Lionel Lindon

  • nar. 2.9.1905
    San Francisco, California, USA
  • zem. 20.9.1971 (66 let)
    Van Nuys, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1977 Don't Push, I'll Charge When I'm Ready (TV film)
1971 Columbo: Výkupné za mrtvého (TV film)
Do You Take This Stranger? (TV film)
Vanished (TV film)
1970 Ritual of Evil (TV film)
The Movie Murderer (TV film)
1969 Generation
Pendulum
The Extraordinary Seaman
1968 Three Guns for Texas
1967 Meanest Men in the West, The (TV film)
1966 Grand Prix
Trouble with Angels, The
Vyloupení banky v L. A.
Špatné číslo
1965 McHale's Navy Joins the Air Force
1964 See How They Run (TV film)
1962 Brazen Bell, The
Devil's Children, The
Final Hour, The
Mandžuský kandidát
Všechno se hroutí
1961 The Young Savages
Too Late Blues
1959 Alias Jesse James
1958 Chci žít!
1957 Bailout at 43,000
The Big Caper
The Black Scorpion
The Lonely Man
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
The Scarlet Hour
1955 A Man Alone
Conquest of Space
Hell's Island
Lucy Gallant
1954 Casanova's Big Night
Jivaro
Secret of the Incas, The
1953 Here Come the Girls
Jamaica Run
Sangaree
The Stars Are Singing
The Vanquished
Those Redheads from Seattle
Tropic Zone
1952 Caribbean
Hong Kong
Japanese War Bride
The Blazing Forest
The Turning Point
1951 Drums in the Deep South
Only the Valiant
Rhubarb
Submarine Command
1950 Destination Moon
Prehistoric Women
Quicksand
The Sun Sets at Dawn
Vánoční přání
1949 Alias Nick Beal
Top o' the Morning
Without Honor
1948 Isn't It Romantic?
Tap Roots
The Sainted Sisters
1947 Má oblíbená brunetka
The Trouble with Women
Variety Girl
Welcome Stranger
1946 Monsieur Beaucaire
O.S.S.
The Blue Dahlia
1945 A Medal for Benny
Duffy's Tavern
Masquerade in Mexico
Road to Utopia
1944 Farář u svatého Dominika
1943 Let's Face It

TV seriály

1970 Night Gallery (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Channing (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Whispering Smith (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Coronado 9 (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Lux Playhouse (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Studio 57 (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace