foto

Heinrich Mann

  • nar. 27.3.1871
    Lübeck, Šlesvicko-Holštýnsko, Německá říše
  • zem. 11.3.1950 (78 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2010 Jindřich IV. Navarrský - kniha
1992 Endstation Harembar (TV film) - kniha
1983 Die traurige Geschichte von Friedrich dem Großen (divadelní záznam) - kniha
1981 Lola - kniha
Suturp - eine Liebesgeschichte (TV film) - kniha
1977 Belcanto oder Darf eine Nutte schluchzen? - kniha
1973 Anjo Loiro - kniha
1959 The Blue Angel - kniha
1951 Poddaný - kniha
1930 Modrý anděl - kniha
The Blue Angel - kniha

TV seriály

1979 Roi qui vient du sud, Le (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1947 Wozzeck

Dokumentární

2001 Mannovi - román století (TV film)
1981 Gelbe Stern, Der

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Variete (TV film) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace