foto

Adolph Green

  • nar. 2.12.1914
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 23.10.2002 (87 let)
    New York City, New York, USA

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Loistokaupunki (TV film) - divadelní hra
1964 Dolarová manželství
1960 Bells Are Ringing - scénář, divadelní hra
1958 Auntie Mame
1955 It's Always Fair Weather
1952 Zpívání v dešti
1949 Písně z Broadwaye - původní scénář
Ve městě
1947 Good News

TV seriály

1966 ABC Stage 67 (TV seriál)

Galerie (5)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky