foto

Anne De Salvo

  • nar. 3.4.1949 (68 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Iluze šílenství
2009 Vražda v mé rodině (TV film)
2006 Kalamazoo?
2005 Jane Doeová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
2001 Skoro dospělá (TV film)
2000 Boys Life 3
Pokušitel
The Amati Girls
1998 Jedné horké letní noci (TV film)
Lež má krátké nohy
1997 Vražedné pomyšlení
Women Without Implants
1996 Na útěku (TV film)
1995 Hrdinové mého dětství
1994 Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
Dokonalé spiknutí (TV film)
Vraždy v Radiolandu
1993 Oběti lásky: Příběh Lolity z Long Islandu (TV film)
1991 Mrtvá ve vodě (TV film)
1990 Takový je byznys
1989 Fear, Anxiety & Depression
1988 Spike of Bensonhurst
1987 Lupič
1985 Dokonalí
Nebezpečné situace
1984 Growing Pains
1983 Nemocný láskou
Taxikáři
1982 Gemini (TV film)
Muggable Mary, Street Cop (TV film)
Můj oblíbený rok
1981 Arthur
1980 King Crab (TV film)
Vzpomínky na hvězdný prach
1979 The Ordeal of Patty Hearst (TV film)
Začít znovu
1978 Last Tenant, The (TV film)

TV seriály

2012 Táta to zvládne (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Komplic (S01E19)
2002 American Dreams (TV seriál)
Bram and Alice (TV seriál)
MDs (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Transplanted Affection (S02E12)
1994 Ellen (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Erlenmeyerova nádobka (S01E24)
1992 Jack's Place (TV seriál)
1991 Man in the Family, The (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1988 Tattingers (TV seriál)
1987 The Tracey Ullman Show (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
Trying Times (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1979 Angie (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace