foto

Karel Růžička

  • nar. 2.6.1940
    Praha, Protektorát Čechy a Morava
  • zem. 26.9.2016 (76 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Svědomí Denisy Klánové (TV film)
1989 Segment (TV film)
1986 Jsi krásná (TV film)
Každý má svůj den (TV film)
1985 Tísňové volání

Dokumentární

2004 Pražská mše (TV film)
1999 Osud jednoho Zbabělce (TV film)
1996 Devět presidentů Miloše Zábranského (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Rukojmí (S02E11)
2014 Rozsudek (TV seriál)
Manželství na vlastní nebezpečí (S01E17)
Nechala sestru zemřít (S01E15)
Za smrt syna nemůžeme (S01E01)
2011 Celebration Jazz (TV film)
2008 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Antonína Gondolána (S04E16)
2003 Příběhy slavných (TV seriál)
Chlap má umřít v botách (S04E03)
1998 Svět Pavla Kühna (TV film)

Host

TV pořady

1990 Milan Zelenka hraje Milana Tesaře (TV pořad) - mod.
1989 Na vlnách Orchestru Gustava Broma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace