foto

Peter Davor

  • nar. 3.7.1963 (57 let)
    Záhřeb, Chorvatsko, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Inga Lindström: Poslouchej své srdce (TV film)
2017 Renegáti
2015 Marie Brand und das Erbe der Olga Lenau (TV film)
2014 Mordsfreunde (TV film)
2013 Einfach die Wahrheit (TV film)
2012 Emilie Richards: Stopy minulosti (TV film)
2011 IK1 - Turisté v nebezpečí (TV film)
Inklusion - gemeinsam anders (TV film)
2010 Morgen früh, wenn Gott will (studentský film)
Místo činu: Mnichov - Nesmrtelně krásná (TV film)
Rosa Roth - Das Angebot des Tages (TV film)
Tatort - Weil sie böse sind (TV film)
Výkřiky do tmy (TV film)
Wiedersehen mit einem Fremden (TV film)
2007 Místo činu: Brémy - Zářivá budoucnost (TV film)
2006 Beutolomäus und der geheime Weihnachtswunsch (TV film)
Léto '04
Meine Tochter, mein Leben (TV film)
Čtyři minuty
Řeka pravdy (TV film)
2005 Místo činu: Kolín - Smrt na ledě (TV film)
Tatort - Letzte Zweifel (TV film)
2004 Die Sitte - Das Ende vom Lied (TV film)
Die Sitte - Svens Geheimnis (TV film)
Okouzlující lhářka (TV film)
2003 Místo činu: Mnichov - Otloukánek (TV film)
2002 Das Geheimnis meiner Mutter (TV film)
Die Frau die an Dr. Fabian zweifelte
Flashback
Polizeiruf 110 - Grauzone (TV film)
Scherbentanz
2001 Edelweiss (TV film)
Místo činu: Berlín - Berlínský medvídek (TV film)
2000 Mädchenhandel - Das schmutzige Geschäft mit der Lust (TV film)
Tatort - Bienzle und das Doppelspiel (TV film)
Tatort - Blaues Blut (TV film)
1999 Ich habe nein gesagt (TV film)
1997 Reise in die Dunkelheit (TV film)

TV seriály

2020 Blutige Anfänger (TV seriál)
2016 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Schuldig (E24)
2013 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Střet zájmů (E09)
Wilsberg (TV seriál)
Hengstparade (E40)
2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Lucy Haller (S04E12)
Jana Solm (S04E11)
Tommi Hotarek (S04E10)
Správná dvojka (TV seriál)
Schöner wohnen (E53)
2011 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Volební kampaň (E07)
2009 Flemming (TV seriál)
2008 Kmotra (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Bella Block (TV seriál)
Reise nach China (E24)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
2006 Správná dvojka (TV seriál)
Sippenhaft (E31)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bücherwahn (S05E04)
2004 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vertrauen bis zuletzt (E03)
Kobra 11 (TV seriál)
V utajení (S07E05)
Bella Block (TV seriál)
Das Gegenteil von Liebe (E15)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Die Kids von Berlin (TV seriál)
Kids von Berlin (TV seriál)
Kommissar Schimpanski (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky