foto

Giulio Ricciarelli

  • nar. 2.8.1965 (55 let)
    Milan, Lombardy, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mein Mann, ein Mörder (TV film)
2008 Ein Ferienhaus auf Ibiza (TV film)
Pod hvězdným nebem (TV film)
2007 Das Letzte Stück Himmel (TV film)
2006 Robin Pilcher: Na druhé straně oceánu (TV film)
Schneckenhaus, Das (TV film)
Sen mého muže (TV film)
2005 Dr. Sommerfeld - Alte Träume, neue Liebe (TV film)
2004 Untreu (TV film)
2002 Chvilky štěstí (TV film)
SOS Barracuda: Objednávka - vražda (TV film)
SOS Barracuda: Srdečné pozdravy z Palmy (TV film)
Und die Braut wusste von nichts (TV film)
2001 Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
2000 Schweigen ist Gold (TV film)
1998 Dr. med. Mord (TV film)
Moc (TV film)
1997 Rossini - Oder die mörderische Frage, wer mit wem schlief
Zugriff (TV film)
1996 After Hours
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Entscheidungen (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Herztöne (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Schicksale (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Trennungen (TV film)
1994 Clemi flüchtet
Tonino und Toinette (TV film)
1990 Black Money - Verfilzung... Macht... Korruption

TV seriály

2012 Hubert a Staller (TV seriál)
Freie Fahrt ins Jenseits (S02E01)
2010 Lilly Schönauer (TV seriál)
Nejlepší den pro lásku (E10)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Plné riziko (S10E09)
Místo činu (TV seriál)
Venkovská idyla (S01E640)
2005 Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor na Capri (S02E01)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Hořící srdce (E02)
Bella Block (TV seriál)
Geflüsterte Morde (E06)
1998 Zásah (TV seriál)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2006 Das gefrorene Meer
2002 Schicht

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky