foto

Bergsteinn Björgúlfsson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Síðasta veiðiferðin
2018 Happily Never After
Vargur
Žena na válečné stezce
2016 Cubs
Fyrir framan annað fólk
2014 Julia
2013 O koních a lidech
XL
2012 Hluboko
Okamžik zkratu
2011 Lítill geimfari
2010 Královská cesta
2009 Bjarnfreðarson
Coeur de la terre, Le
2008 Skrapp út
Svatba za bílé noci
Z Reykjavíku do Rotterdamu
2007 Astropia
Rodiče
2006 Děti
Severní blata
2004 Wine of the House

TV seriály

2020 Tunn is (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2019 Pabbahelgar (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2018 V pasti (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2011 Heimsendir (TV seriál)
2009 Fangavaktin (TV seriál)
2008 Dagvaktin (TV seriál)
2007 Næturvaktin (TV seriál)

Dokumentární

2019 Dive: Rituals in Water
2011 How Do You Like Iceland?
2008 Syndir feðranna
2005 Screaming Masterpiece

Herecká filmografie

Filmy

2007 Astropia

Dokumentární

1982 Rock v Reykjavíku

Producentská filmografie

Filmy

2011 Lítill geimfari

Režijní filmografie

Dokumentární

2008 Syndir feðranna

Fanoušci tvůrce