foto

Julia-Maria Köhler

  • nar. 16.7.1978 (41 let)
    Finsterwalde, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Alte Bande (TV film)
2019 Lotte am Bauhaus (TV film)
2018 Cecelia Ahern: Chvilka na život (TV film)
2017 Bodycheck – Mit Herz durch die Wand (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Beste für mein Kind (TV film)
2014 Dora Heldt: Unzertrennlich (TV film)
2013 Der Vollgasmann (TV film)
Dora Heldt: Ausgeliebt (TV film)
Vražda na objednávku (TV film)
2011 Dokonalý tým (TV film)
Holger sacht nix (TV film)
2010 Emilie Richards: Čas odpuštění (TV film)
Probuzená vášeň (TV film)
2009 Ob ihr wollt oder nicht!
Tlumená světla
2008 Familie ist was Wunderbares (TV film)
2007 Jakobs Bruder
2005 Místo činu - Křest ohněm (TV film)
2004 Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)

TV seriály

2020 Dunkelstadt (TV seriál)
2019 Friesland (TV seriál)
Asche zu Asche (E08)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Alles Natur (S07E21)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Undercover (2) (S16E04)
Undercover (1) (S16E03)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Happy End (S12E19)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Auge um Auge (S02E12)
Schmutzige Wäsche (S02E11)
Lost & Found (S02E10)
další epizody (12)
2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Die ganze Wahrheit (S16E35)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Das Jubiläum (E25)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Verrückt nach Clara (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 In aller Freundschaft (TV seriál)
Falsche Erwartungen (S04E28)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky