foto

Katja Flint

  • nar. 11.11.1959 (59 let)
    Stadthagen, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Freundin meiner Mutter (TV film)
2018 Frankfurt, Dezember 17 (TV film)
Tatort - Der Turm (TV film)
2017 Anne und der König von Dresden (TV film)
Liebling, lass die Hühner frei (TV film)
Nebudu mlčet (TV film)
2015 Der Pfarrer und das Mädchen (TV film)
Unverschämtes Glück (TV film)
2014 Ein starkes Team - Späte Rache (TV film)
Loď snů: Perth (TV film)
Láska z fjordu: Dům na pláži (TV film)
2013 Bolest v srdci (TV film)
Einfach die Wahrheit (TV film)
2012 Heiraten ist auch keine Lösung (TV film)
Marie Brand und das Lied von Tod und Liebe (TV film)
2011 Die Superbullen - Sie kennen keine Gnade
Jorinda a Joringel (TV film)
Nachtschicht - Ein Mord zu viel (TV film)
Schandmal - Der Tote im Berg (TV film)
2010 Frösche petzen nicht (TV film)
Kommissar LaBréa - Mord in der Rue St. Lazare (TV film)
Zeiten ändern Dich
2009 Der verlorene Sohn (TV film)
Ein starkes Team - Die Schöne vom Beckenrand (TV film)
Jenseits der Mauer (TV film)
Liebe und andere Gefahren (TV film)
Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
Stürme in Afrika (TV film)
2008 Mord in aller Unschuld (TV film)
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Schneewittchen - 7 Zipfel und ein Horst (TV film)
Mütter, Väter, Kinder (TV film)
Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách
2006 Franziskas Gespür für Männer (TV film)
Herzentöter
Tatort - Kunstfehler (TV film)
2005 Bílá masajka
Kabale und Liebe (TV film)
2004 21 Liebesbriefe (TV film)
Für immer und jetzt (TV film)
Mami, kdy už budeš dospělá? (TV film)
Sladký život na Ibize
2003 Liebe und Verlangen
Život na rozcestí (TV film)
2002 Der Solist - In eigener Sache (TV film)
Mladý Casanova (TV film)
Olgas Sommer
Zwei Affären und eine Hochzeit (TV film)
2001 Komisařka Rosa Roth - Lži bližnímu svému i sobě (TV film)
Suck My Dick
Vera Brühne (TV film)
2000 Gone Underground
Marlene
1999 Velká věc (TV film)
Zabijáci
1998 Annino prokletí (TV film)
Vickys Alptraum (TV film)
Widows - Erst die Ehe, dann das Vergnügen
1997 Appartement für einen Selbstmörder (TV film)
Ballermann 6
Ende einer Leidenschaft (TV film)
1996 Das Mädchen Rosemarie (TV film)
Der Venusmörder (TV film)
Kreis der Angst (TV film)
Lautlose Schritte (TV film)
1995 In uns die Hölle (TV film)
Tatort - Die schwarzen Bilder (TV film)
1994 Alles außer Mord - Der Name der Nelke (TV film)
Die Sieger
Du bringst mich noch um
König von Dulsberg, Der
Letzte Entscheidung, Die (TV film)
Voll normaaal
1993 Leo und Charlotte (TV film)
1992 Demokrati a teroristé
1989 Giovanni oder die Fährte der Frauen (TV film)
Lange Sommer, Der (TV film)
1988 Medzi nebom a zemou (TV film)
1987 Kámen smrti
1985 Kolp
Zapomeňte na Mozarta
Zwischen den Zeiten (TV film)
1984 Zinsen des Ruhms (TV film)
1982 Dva nosáči a rádio

TV seriály

2016 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Schuldig (E24)
2013 VERBRECHEN nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
2010 Láska u fjordu (TV seriál)
2004 Otec Braun (TV seriál)
Konec renesančního umělce (E04)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1993 Berlin Break (TV seriál)
1991 Leo und Charlotte (TV seriál)
Tod auf Bali (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1988 Spielergeschichten (TV seriál)
1986 Lauter Glückspilze (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Dokumentární

2000 Bernd Eichinger - wenn das Leben zum Kino wird (TV film)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 Gottschalk Late Night (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky