foto

John Kent Harrison

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Anne z Green Gables (TV film)
2013 Vánoce v Conway (TV film)
2011 Change of Plans (TV film)
2010 Když láska nestačí: Lois Wilson (TV film)
Walk in My Shoes, A (TV film)
2009 The Courageous Heart of Irena Sendler (TV film)
2007 Křižovatka: Příběh o odpuštění (TV film)
2006 The Water Is Wide (TV film)
2005 Papež Jan Pavel II. (TV film)
2004 Medvídek Winnie (TV film)
Winning Season, The (TV film)
2003 Helena Trojská (TV film)
Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2001 Láska a válka (TV film)
2000 A House Divided (TV film)
1999 Znáš mé jméno (TV film)
1997 Old Man (TV film)
What the Deaf Man Heard (TV film)
1995 Johnova dívka (TV film)
Zálesáci (TV film)
1994 For the Love of Aaron (TV film)
1993 Whose Child Is This? The War for Baby Jessica (TV film)
1992 City Boy (TV film)
Zvuk a ticho (TV film)
1990 Nádherní snílci

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Papež Jan Pavel II. (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace