foto

Sam Bain

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Záskok
2019 Jako zvířata
2010 Čtyři lvi
2008 Peep Show (TV film)
2007 Ladies and Gentlemen (TV film)
Magicians

TV seriály

2017 Ill Behaviour (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2015 Peep Show (TV seriál)
Zvládneme to? (S09E06)
Mrňouskov (S09E05)
Trojčlenka (S09E03)
další epizody (5)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Rev. (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
2013 Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2012 Bad Sugar (TV seriál)
Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Peep Show (TV seriál)
Kopcolezení II (S08E06)
Jeremyho terapeutizace (S08E01)
2011 Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Rev. (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
2010 Childrens' Hospital (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Silvestr (S07E06)
Šťastné a neveselé (S07E05)
Mezi světy (S07E04)
další epizody (5)
2009 The Old Guys (TV seriál)
Peep Show (TV seriál)
Das Boot (S06E06)
Mejdan (S06E05)
Zálety (S06E04)
další epizody (5)
2008 Peep Show (TV seriál)
Markovy ženy (S05E06)
Jeremyho manažerka (S05E05)
Jeremy je švorc (S05E03)
další epizody (5)
2007 Peep Show (TV seriál)
Svatba (S04E06)
Výlet (S04E05)
Hodinový manžel (S04E04)
další epizody (6)
2006 That Mitchell and Webb Look (TV seriál)
2005 Peep Show (TV seriál)
Kopcolezení (S03E06)
Porotcování (S03E05)
Sestření (S03E04)
další epizody (6)
2004 Peep Show (TV seriál)
Svatba (S02E06)
Pánská jízda (S02E05)
Univerzitní výzva (S02E04)
další epizody (6)
2003 Peep Show (TV seriál)
Pohřeb (S01E06)
Práce snů (S01E05)
Mark má nového kamaráda (S01E04)
další epizody (6)
2002 Ed Stone Is Dead (TV seriál)
Příběh Tracy Beakerové (TV seriál)
Seriously Weird (TV seriál)
2001 2DTV (TV seriál)
TV to Go (TV seriál)
1999 Mí rodiče, mimozemšťané (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2016 Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (6)
2015 Peep Show (TV seriál)
Zvládneme to? (S09E06)
Mrňouskov (S09E05)
Sejdeme se na kožním (S09E04)
další epizody (6)
2013 Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2012 Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
Peep Show (TV seriál)
Kopcolezení II (S08E06)
Mark předsedou (S08E05)
Megamagor Andy (S08E04)
další epizody (6)
2011 Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2010 Peep Show (TV seriál)
Silvestr (S07E06)
Šťastné a neveselé (S07E05)
Mezi světy (S07E04)
další epizody (6)
2009 Peep Show (TV seriál)
Das Boot (S06E06)
Mejdan (S06E05)
Zálety (S06E04)
další epizody (6)
2008 Peep Show (TV seriál)
Markovy ženy (S05E06)
Jeremyho manažerka (S05E05)
Jeremyho maminka (S05E04)
další epizody (6)
2007 Peep Show (TV seriál)
Svatba (S04E06)
Výlet (S04E05)
Hodinový manžel (S04E04)
další epizody (6)
2005 Peep Show (TV seriál)
Kopcolezení (S03E06)
Porotcování (S03E05)
Sestření (S03E04)
další epizody (6)
2004 Peep Show (TV seriál)
Svatba (S02E06)
Pánská jízda (S02E05)
Univerzitní výzva (S02E04)
další epizody (6)
2003 Peep Show (TV seriál)
Pohřeb (S01E06)
Práce snů (S01E05)
Mark má nového kamaráda (S01E04)
další epizody (6)