foto

Linda Kelsey

  • nar. 28.7.1946 (72 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Into Temptation
1996 Náhradní matka (TV film)
1995 Láska na ostří nože (TV film)
1993 Nechci být sám (TV film)
Záchvat zuřivosti (TV film)
1991 White Hot: The Mysterious Murder of Thelma Todd (TV film)
1987 Baby Girl Scott (TV film)
1984 Attack on Fear (TV film)
His Mistress (TV film)
1980 Vhodný dárce (TV film)
1977 Eleanor and Franklin: The White House Years (TV film)
Something for Joey (TV film)
1976 Eleanor and Franklin (TV film)
Last of Mrs. Lincoln, The (TV film)
1974 Půlnoční muž
Sorority Kill (TV film)
1973 The Picture of Dorian Gray (TV film)

TV seriály

1997 Orleans (TV seriál)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Pátý únor v pětadevadesátém (S01E15)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1991 Sessions (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Day by Day (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1987 Bohatství, posedlost a smrt (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Kongres volá (S01E11)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1978 Having Babies (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Naše nejlepší okamžiky 2 (S07E05)
Naše nejlepší okamžiky 1 (S07E04)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Tales of the Unexpected (TV seriál)
Westside Medical (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Captains and the Kings (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Sestry (S05E06)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
The Texas Wheelers (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)

TV pořady

1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace