foto

Justin Baldoni

  • nar. 24.1.1984 (34 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Con Man
2014 Fandango
2012 Družička v utajení (TV film)
Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
2011 Royal Reunion

TV seriály

2018 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Eighty-One (S04E17)
Chapter Eighty (S04E16)
Chapter Seventy-Nine (S04E15)
další epizody (10)
2017 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Seventy-One (S04E07)
Chapter Seventy (S04E06)
Chapter Sixty-Nine (S04E05)
další epizody (20)
2016 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Fifty-One (S03E07)
Chapter Fifty (S03E06)
Chapter Forty-Nine (S03E05)
další epizody (21)
2015 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
další epizody (21)
2014 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
další epizody (9)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Out of the Sky (S07E05)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Odhalení (S03E18)
Budova 26 (S03E16)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Celebrita z internetu (S06E02)
2005 Čarodějky (TV seriál)
Děje se tu cosi čarodějného, část druhá (S07E22)
JAG (TV seriál)
Přemostění zálivu (S10E15)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Five Feet Apart

TV seriály

2018 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Seventy-Eight (S04E14)

Dokumentární

2013 Meet Zach Sobiech

Producentská filmografie

Filmy

2019 Five Feet Apart
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace