foto

Emily Baldoni

  • nar. 3.8.1984 (33 let)
    Uppsala, Uppsala län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Snapshots
2017 Blood Brothers
2016 Criticized
2013 Automotive
Coherence
2012 Hidden Moon
2011 Identical
2010 Nebezpečné líbánky (TV film)
2009 16 to Life
Bejvalek se nezbavíš
The Lost Tribe
2008 Grizzly Park
Killer Pad

TV seriály

2015 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Twenty-Three (S02E01)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
T.R.A.C.K.S. (S01E13)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Útěk (S03E01)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Tři srdce (S05E21)
2013 Mob City (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Přísně tajné (S06E03)
2012 Muži sobě (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Přízrak (S05E13)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Překvapení v kufru (S05E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pomsta (S06E16)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vlk v rouše beránčím (S07E20)
2008 Havárie (TV seriál)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Parťáci (S02E04)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Promluva do duše (S04E04)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Jedna svatba a jeden pohřeb (S04E09)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace