foto

Emily Baldoni

  • nar. 3.8.1984 (32 let)
    Uppsala, Uppsala län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blood Brothers
2013 Automotive
Coherence
Criticized
2012 Hidden Moon
2011 Identical
2010 Nebezpečné líbánky (TV film)
2009 Bejvalek se nezbavíš
The Lost Tribe
16 to Life
2008 Grizzly Park
Killer Pad

TV seriály

2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Need to Know (S06E03)
Mob City (TV seriál)
2012 Muži sobě (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Přízrak (S05E13)
2008 Havárie (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Promluva do duše (S04E04)
Tajemství Pravdy (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace