foto

Paul Gleeson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Malá smrt
2013 Boj o moc (TV film)
2012 Devil's Dust (TV film)
How Many More Doctors Does It Take to Change a Lightbulb?
2010 Hawke (TV film)
2008 Men's Group
2007 Flipsical
September
2006 Bet, The
Solo
Wobbegong
2005 BlackJack: In the Money (TV film)
2004 Salto do života
The Birthday Party
2003 Hlavně se nevzdat (TV film)
2000 Ve znamení psa: Zakopaný pes (TV film)
Virtuální hrozba (TV film)
1999 Komodo
1998 Tenká červená linie
1997 Diana & Me
1996 Idiot Box
1995 Cody: The Burnout (TV film)
1987 Boj v temnotách

TV seriály

2018 Wanted (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 High Life (TV seriál)
2016 Hyde & Seek (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2014 Love Child (TV seriál)
2010 Cops LAC (TV seriál)
Rake (TV seriál)
Spirited (TV seriál)
2009 Darwin's Brave New World (TV seriál)
My Place (TV seriál)
The Cut (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
Námořní hlídka (TV seriál)
Ghosts of Things Past (S01E03)
Odložená žena (TV seriál)
2006 Monarch Cove (TV seriál)
Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
2005 Temné příběhy (TV seriál)
2004 Love My Way (TV seriál)
2002 White Collar Blue (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
2000 Sit Down, Shut Up (TV seriál)
1999 Ztracený svět (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1997 Letecká společnost Big Sky (TV seriál)
Oddělení vražd (TV seriál)
1996 Mercury (TV seriál)
1994 A Country Practice (TV seriál)
Janus (TV seriál)
Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1987 Harp in the South, The (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Dokumentární

2010 Zázrak v džungli (TV film)
Zázraky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace