foto

Stratford Johns

  • nar. 22.9.1925
    Pietermaritzburg, Jihoafrická republika
  • zem. 29.1.2002 (76 let)
    Heveningham, Suffolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Rozhádaní dědicové
1991 Der Mann nebenan
Shooting Stars
1990 Fool, The
1988 Doupě bílého červa
Poslední tanec Salome
1986 Car Trouble
Little Match Girl, The (TV film)
Zázračný lékař
1985 Divoké husy 2
Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
Tanec s cizincem
1983 Beggar's Opera, The (TV film)
1981 Tales from the Thousand and One Nights (TV film)
1980 George and Mildred
Ďábelský plán dr. Fu Manchu
1979 Saint and the Brave Goose, The
1977 The Strange Case of the End of Civilization as We Know It
1970 Cromwell
1967 Prkno
Rocket to the Moon
1966 Great St. Trinian's Train Robbery, The
1961 Two Letter Alibi
1960 Hand in Hand
1959 Professionals, The
1958 Law and Disorder
Violent Playground
Zkáza Titaniku
1957 Na druhou stranu mostu
Útěkář
1956 Blonde Bait
Rameno spravedlnosti
Tiger in the Smoke
Who Done It?
Women Without Men
1955 Loď, která zemřela hanbou
Night My Number Came Up, The
Pět lupičů a stará dáma

TV seriály

1996 Nikdykde (TV seriál)
Earl's Court to Islington (E03)
1994 Capital Lives (TV seriál)
1993 The Scarlet and the Black (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Life and Times of Henry Pratt, The (TV seriál)
The Good Guys (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1987 Brond (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1982 Union Castle (TV seriál)
1981 Great Expectations (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
1977 Jubilee (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Královna nebes (E06)
1975 Second Verdict (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Jack the Ripper (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Younger Generation (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Days of Vengeance, The (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
No Wreath for the General (TV seriál)
1959 International Detective (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Skyport (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1957 Destination Downing Street (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace