Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (247)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to kravina, je to přeslazené a na konci celkem hloupé ale stejně si nemůžu pomoct, bavilo mě to. Můžou za to oba herci v hlavních rolích, protože je prostě mám rád a rád se na ně koukám. Zpříjemní mi celý film a já jsem ochotný pominout nějaké ty chybičky, i ty pořádné chyby, které to má. Film má bavit a mě zrovna tenhle bavil. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie má obrovský problém a to je ten, že je točená pod Waltem Disney. Veškeré vtipy mají potenciál, který ovšem není možno dobře využít kvuli přístupnosti a na tom to celé padá. Obsazení vedlejších rolích je přímo hvězdné: Seth Green, Bernie Mac, Dax Shepard, Justin Long, Luis Guzman, Matt Dilon jsou skvělí baviči, ale potřebují tam prostě to svoje "fuck". ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Překvapivě se nejedná o takové peklo, jak by se mohlo na první pohled zdát ale o slušnou rodinnou zábavu. Film má hlavní plus v obsazení úvodí dvojice, jejichž filmová kariéra sice není tak zářivá jako před nějakými 15 lety ale pořád dokazují, že film utáhnout dokážou. Škoda nezbytné sentimentality, která je sice pro film nezbytná ale na druhou stranu i trapná a otravná. Ale když jsou ti dva v akci, tak i přes převážně iinfantilní humor dokážou pobavit. U mě dobrý. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Ten film má trochu hořkou pachuť, když jej lze označit jako "Travolta projekt", vzhledem k rodinným tragédiím, které slavného herce v posledních letech postihli. Jinak jde o nenáročnou, místy zábavnou i vtipnou komedii, kde to Travoltovi s Williamsem funguje celkem dobře. Ve vedlejších rolích potěší a rozesmějí další známí herci jako Matt Dillon nebo Justin Long. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Žádný geniální film nečekejte. Jde spíš o jednodušší komedii ideální pro nenáročné odreagování. Skoro průměrný film (50%). Povyšuje jej ovšem jeho herecké obsazení a slušný humor, který (většinou) není zbytečně laciný a hlavně není vulgární nebo fekální (což se dnes už jen málo vidí). Takže se přikloním ke 3 hvězdičkám. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)
  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama