foto

Jóko Maki

  • nar. 15.10.1982 (34 let)
    Čiba, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mikkusu
2016 Boku no odžísan
Po bouři
蜜のあわれ
2015 Gekidžóban Mozu
Kaze ni tacu raion
MOZU Spinoff - Ohsugi Detective (TV film)
Nounai Poison Berry
2014 Mahoro Ekimae Kyousoukyoku
Saikou no Rikon Special 2014 (TV film)
Tezuka Osamu no Buddha: Owarinaki Tabi
2013 Genom Hazard: Aru Tensai Kagakusha No Itsukakan
Jaký otec, takový syn
Sajonara keikoku
Tsuya no yoru
2012 Gaiji keisatsu
Sú-čan, Mai-čan, Sawako-čan
2011 Genji Monogatari: Sennen no Nazo
Hadoromanchika
Jubiwa o hametai
Moteki
SP: The motion picture kakumei hen
2010 SP: The motion picture yabô hen
2009 Dondžú
Pjú to fuku! Jaguar: Ima, fuki ni jukimasu
2008 Furaingu rabittsu
2006 Ame no machi
Na houpačce
Oišii korošikata (TV film)
Rychle a zběsile: Tokijská jízda
2005 In za pûru
Samâ taimumashin burûsu
Veronica wa shinu koto ni shita
2004 Infekce
Nenávist
Paččigi!
Shimotsuma monogatari
Suiyō puremia: sekai saikyō J horā SP Nihon no kowai yoru (TV film)
Toride Naki Mono (TV film)
2003 Battle Royale II: Requiem
2001 Drug
Ostří meče

TV seriály

2017 Cecile no Mokuromi (TV seriál)
Seirei moribito: kanašiki hakai gami (TV seriál)
2015 Mondai no Aru Restaurant (TV seriál)
2014 Mijamoto Musaši (TV seriál)
Mozu Season 1 - Mozu no Sakebu Yoru (TV seriál)
Mozu Season 2 - Maboroshi no Tsubasa (TV seriál)
2013 I Love You (TV seriál)
Mahoro ekimae bangaichi (TV seriál)
Saikó no rikon (TV seriál)
2012 Osozaki no Himawari ~Boku no Jinsei, Renewal~ (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
2011 Kare, otto, otoko tomodachi (TV seriál)
2010 Rjómaden (TV seriál)
2008 Loss : Time : Life (TV seriál)
Mičiko to Haččin (TV seriál)
Šúkan Maki Jóko (TV seriál)
2007 Fúrin Kazan (TV seriál)
Watashitachi no Kyokasho (TV seriál)
2006 Džikó keisacu (TV seriál)
Mó ičido metoro ni notte (TV seriál)
Tokyo Friends (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Gekidan Engimono (TV seriál)
Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)
2003 Hakoiri Musume (TV seriál)
Kao (TV seriál)
Modoken Quill no Issho (TV seriál)
2001 Moshichi no Jikenbo (TV seriál)

TV pořady

2015 Nippon Academy šó (TV pořad)
2014 Nippon Academy šó (TV pořad)
2007 Bokura no džidai (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace