Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Džigen je nespokojený se svou zbraní a hledá nejlepšího puškaře na světě. Nakonec zjistí, že tím člověkem je majitelka hodinářství Čiharu. Poté se Džigen setká s Oto, která se v obchodě u Čiharu shání po zbrani. Džigen odhalí její tajemství a záhadnou organizaci, která ji pronásleduje. Po Otině únosu se Džigen pustí do zoufalé bitvy za její záchranu. (Prime Video)

(více)

Recenze (3)

Ironhead odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo opravdu příšerný po všech stránkách... bohužel i po té akční, přestřelky.... škoda i komentovat... ()

mdf 

všechny recenze uživatele

80 min se vůbec nic neděje,jenom nesmyslné a nudně uspávající tlachání,pak začne nějaké to stříleníčko.Můžete vypnout mozek,protože tady ho fakt určitě potřebovat nebudete a nebo se téhle debilitě,rovnou vyhněte. ()

Faremir 

všechny recenze uživatele

Nejnovější díl série Lupin III se točí kolem postavy Jigena a přinesl mi překvapivě příjemné chvíle. Očekávání jsem měl skromná, ale film dokázal bavit. I když nepůsobil vždy přirozeně a tempo vykazovalo nesrovnalosti, celkově se jedná o podařený kousek. Některé pasáže ubíhaly příliš rychle, jiné se zdály protáhlé a někdy až nadrealistické, což je ovšem charakteristické pro tuto franšízu. Navzdory tomu jsem si film užíval.                                                                                                                                                                                                            Snímek měl schopnost vzbudit emoce, což bylo neočekávané, a obsahoval momenty, které byly současně dojemné i napínavé. V budoucnu se k němu rád vrátím a fanouškům franšízy jej mohu jen doporučit. Tento příběh se odvíjí odlišným směrem a věnuje se pouze Jigenovi, což přináší novou hloubku. Film je vážně temný, možná nejtemnější z celé série i přesto že každé brutální scéně odpovídá stejná míra lehkosti a citovosti. Nové postavy a jejich dynamika s hlavním hrdinou obohacují svět Lupina o dosud neprobádané prvky.                                                                                                                                                                                                            Ačkoliv film trpěl technickými slabostmi, především v bojových scénách a akci se tvůrcům podařilo dosáhnout výtečných výsledků. Jako příznivec série a obdivovatel Jigenovy postavy jsem byl filmem příjemně zaskočen, hlavně způsobem, jakým zpracovává realistické a inkluzivní prvky, jako je Otona mutismus či Adele v invalidním vozíku. Scény byly poutavé, herci přesvědčiví a lokace dobře zvolené. Ačkoliv kamera nebyla bez chyb, překvapila kvalitou. Některé scény, jako finální souboj, byly přehnané a vztah Jigena a Oto se vyvíjel příliš rychle, což může některé diváky vyvést z děje. Film občas mohl působit roztěkaně a vedlejších postav bylo možná více, než bylo třeba.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Přes všechny nedostatky jsem si promítání doma na plátně užil. Režie byla kompetentní, postavy zajímavé a akční sekvence poutavé. Film nebyl bez chyb, ale jeho zábavnost a emoční náboj ho staví mezi hodnotné příspěvky do série. Doporučuji jej k zhlédnutí, ať už jste fanoušci Lupina či ne. ()

Reklama

Reklama