foto

Laurence Leboeuf

  • nar. 13.12.1985 (33 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Keely and Du
2015 Turbo Kid
2014 Temps des roses, Le
2013 Lac Mystère
Naprosto úžasná
2012 Proud
Trouble with Cali, The
2011 Foreverland
French Immersion
2009 Pieds dans le vide, Les
2008 Story of Jen
2007 Ma fille, mon ange
Převtělená
Vlna zabiják (TV film)
2006 Secret de ma mère, Le
2005 Obchod s bílým masem (TV film)

TV seriály

2019 Les Invisibles (TV seriál)
2018 Le jeu (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Les Beaux Malaises (TV seriál)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
A Funny Thing Happened on the Way to Me Killing You (S01E13)
You're the One That I Haunt (S01E12)
2010 Muzeum Eden (TV seriál)
Trauma (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
Moving on Up (S03E02)
2009 Být Erikou (TV seriál)
Erica the Vampire Slayer (S01E12)
She's Lost Control (S01E11)
Til Death (S01E06)
další epizody (5)
Flashpoint (TV seriál)
The Perfect Family (S02E05)
2008 Les Lavigueur, la vraie histoire (TV seriál)
2007 Durham County (TV seriál)
2004 15/Love (TV seriál)
2002 Tag - Épilogue (TV seriál)
Tag II (TV seriál)
1998 L'ombre de l'épervier (TV seriál)
1996 Virginie (TV seriál)

Dokumentární

2013 Dragons: Real Myths and Unreal Creatures - 2D/3D
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace