foto

Pat Harrington Jr.

  • nar. 13.8.1929
    New York City, New York, USA
  • zem. 6.1.2016 (86 let)
    Los Angeles, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Peklo ve městě
Tři staré grácie (TV film)
1995 Spring Fling! (TV film)
1993 I Yabba-Dabba Do! (TV film)
1992 Round Trip to Heaven
1987 A Garfield Christmas Special (TV film)
1982 Bratrská výpomoc (TV film)
1978 The Critical List (TV film)
1977 Benny and Barney: Las Vegas Undercover (TV film)
1975 Let's Switch! (TV film)
1974 Healers, The (TV film)
The Nine Lives of Fritz the Cat
1973 Savage (TV film)
Vzplanutí (TV film)
1972 Every Little Crook and Nanny
Kandidát
Wednesday Night Out (TV film)
1969 2000 Years Later
Carte Blanched
Computer Wore Tennis Shoes, The
French Freud
Pierre and Cottage Cheese
1968 Bear De Guerre
Cherche le phantom
Feet's Defeat, La
Great Dane Robbery, Le
Le Ball and Chain Gang
London Derrière
Miserobots, Les
Transylvania Mania
1967 Bomb Voyage
Canadian Can-Can
Cop on Le Rocks, Le
Crow De Guerre
Easy Come, Easy Go
Le Bowser Bagger
Le Escape Goat
Le Pig-Al Patrol
Le Quiet Squad
Prezidentův psychiatr
Sacré Bleu Cross
Shooting of Caribou Lou, The
Tour De Farce
1966 Ape Suzette
Cirrhosis of the Louvre
Cock-a-Doodle Deux-Deux
Napoleon Blown-Aparte
Pique Poquette of Paris, The
Plastered in Paris
Reaux, Reaux, Reaux Your Boat
Sicque! Sicque! Sicque!
That's No Lady, That's Notre Dame
Toulouse La Trick
Unsafe and Seine
1965 The Great De Gaulle Stone Operation
1963 Později, miláčku!
The Wheeler Dealers
1962 A.P.O. 923 (TV film)
1958 Stage Struck

TV seriály

2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2006 Dva z Queensu (TV seriál)
Sold-Y Locks (S08E18)
2005 Larry, kroť se (TV seriál)
The Seder (S05E07)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Navždy špion (S01E06)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
1995 Kirk (TV seriál)
The Wayans Bros. (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Roseanne in the Hood (S08E03)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
The George Carlin Show (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
Yo Yogi! (TV seriál)
1990 Sydney (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
1985 Comedy Factory (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v hotelu (S01E18)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Glitter (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1979 Poslední kabriolet (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Good Heavens (TV seriál)
The Pink Panther Laugh and a Half Hour and a Half Show (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Fay (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Osudné cvičení (S04E01)
1973 Chase (TV seriál)
Faraday and Company (TV seriál)
Girl with Something Extra, The (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Addams Family (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
Wait Till Your Father Gets Home (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
New Andy Griffith Show, The (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 Most Deadly Game, The (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Mr. Deeds Goes to Town (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
The Pink Panther Show (TV seriál)
1968 Aquaman (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Good Morning, World (TV seriál)
Journey to the Center of the Earth (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Superman/Aquaman Hour of Adventure (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Hank (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Kentucky Jones (TV seriál)
The Bing Crosby Show (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 The Elgin Hour (TV seriál)
1953 ABC Album (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Motorola Television Hour (TV seriál)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)

Dokumentární

2008 Pioneers of Television (TV seriál)

TV pořady

2012 10th Annual TV Land Awards (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
1974 Tattletales (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
The New Steve Allen Show (TV pořad)
1959 Laugh Line (TV pořad)
The Chevy Show (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1975 One Day at a Time (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace