foto

Renate Krößner

  • nar. 17.5.1945
    Osterode am Harz, Německo
  • zem. 25.5.2020 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tod im Internat (TV film)
2015 Anderst schön (TV film)
Marry Me!
2014 Ohne Dich (TV film)
Überleben an der Scheidungsfront (TV film)
2012 Léto v Alsasku (TV film)
Tatort - Alles hat seinen Preis (TV film)
Überleben an der Wickelfront (TV film)
2011 Tatort - Rendezvous mit dem Tod (TV film)
Vergiss dein Ende
2009 Jenseits der Mauer (TV film)
Příběhy o lásce: Návrat domů (TV film)
Rügen
2008 Die Umarmung
2007 Küss mich, Genosse! (TV film)
Polizeiruf 110 - Verstoßen (TV film)
2006 Mondscheinkinder
2004 Carola Stern - Doppelleben (TV film)
Zucker
2002 Hannas Baby (TV film)
Roztomilá zlodějka (TV film)
Sperling und der stumme Schrei (TV film)
2001 Der König vom Block
Nezlomný
Zutaten für Träume
2000 Der Hahn ist tot (TV film)
Die Einsamkeit der Krokodile
Fernes Land Pa-Isch
Strandgut (studentský film)
1999 Einfach raus (TV film)
Helden wie wir
Waschen, schneiden, legen
Čekání znamená smrt (TV film)
1998 Ärzte: Hoffnung für Julia (TV film)
1997 Der Skorpion (TV film)
Eiskalte Liebe (TV film)
Sanfte Morde (TV film)
1995 Der Verräter (TV film)
Kinder des Satans (TV film)
1994 Angst (TV film)
Glück im Grünen (TV film)
Tatort - Jetzt und alles (TV film)
1993 Grüß Gott, Genosse
Nordkurve
Polizeiruf 110 - Tod im Kraftwerk (TV film)
Tatort - Tod einer alten Frau (TV film)
1992 Gossenkind
1989 Tatort - Armer Nanosh (TV film)
1987 Místo činu - Zlomené květy (TV film)
1984 Ewigen Gefühle, Die (TV film)
1983 Einer vom Rummel
Mathilde Möhring (TV film)
1980 Susi oder Das verschenkte Girl (TV film)
Sólo pro Sunny
1979 Dokud vás smrt nerozdělí
Feuer unter Deck
1978 Zünd an, es kommt die Feuerwehr
1977 Cyankali (TV film)
Unverbesserliche Barbara, Die
1976 Alle meine Kinder (TV film)
Polizeiruf 110 - Schwarze Ladung (TV film)
1975 Die Spuren des Helfried Pappelmann (TV film)
Eine Pyramide für mich
1974 Bittere Pillen (TV film)
1971 Der Sonne Glut (TV film)
1969 Zwei blaue Augen (TV film)
1968 Kriminalfälle ohne Beispiel - Die Dominas-Bande (TV film)
1965 Köpfchen, Kamerad (TV film)
Tiefe Furchen

TV seriály

2019 Řeka života (TV seriál)
Kwai - Familienbande (E06)
Der Lehrer (TV seriál)
In einer Woche bettelt er um Sex! (S07E06)
Hast du Pech beim Denken, oder was?! (S07E05)
Einfach mal Klartext geredet... (S07E04)
2018 Wolfsland (TV seriál)
Der steinerne Gast (E03)
2017 Der Lehrer (TV seriál)
Wusste gar nicht, dass Sie so'ne Dramaqueen sind (S05E11)
Ich bin vor allem besser im Gehen als im Bleiben! (S05E10)
2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
Alles was ich bin (E06)
Familienbande (E05)
Am Scheideweg (E04)
další epizody (6)
2015 Láska u fjordu (TV seriál)
Rodinné pouto (E09)
Kriminalista (TV seriál)
Andělská nevinnost (S10E08)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2011 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Am Ende muss Glück sein (E14)
2006 Berlín 1905 (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Millionärin (S04E02)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Auf Liebe und Tod (E23)
Tödlicher Schulweg (E22)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine Frage der Ehre (S05E26)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Das vierte Gebot (E21)
2001 Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Unschuldsengel (E20)
Havanna Dream (E19)
2000 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Blattschuss (E18)
Tod des Models (E17)
Baby-Deal (E16)
1999 Sturmzeit (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Herz und eine Seele (S01E31)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Kein Tod ist wie der andere (E15)
Die Seherin (E14)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und der Tote an Loch Neun (E13)
Stubbe und das fremde Mädchen (E12)
1996 Bruder Esel (TV seriál)
Die Geliebte (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Der König (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
1992 Vera Wesskamp (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Verflucht und geliebt (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky