foto

Markus Böker

  • nar. 2.2.1966 (55 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Hannes
2017 Austreten
2015 Rosamunde Pilcher: Síla lásky (TV film)
2014 Hinterdupfing
Landauer - Der Präsident (TV film)
Zwei allein (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Der Tod macht Engel aus uns allen (TV film)
2012 Láska, děti a nový začátek (TV film)
Láska, děti a ukradené štěstí (TV film)
2011 Láska, děti a kouzlo domova (TV film)
Láska, děti a touha v srdci (TV film)
Polizeiruf 110 - Denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
2010 Láska, děti a rodinné štěstí (TV film)
2009 Eine Liebe in Venedig (TV film)
Naše farma v Irsku: Žárlivost (TV film)
2008 Die Versöhnung (TV film)
Druhá žena
Láska, děti a velké srdce: Nové cesty (TV film)
Láska, děti a velké srdce: Slib (TV film)
Ohnmacht (TV film)
2007 Autistic Disco
2006 Kouzelné léto (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten (TV film)
2003 On nebo žádný jiný (TV film)
2000 Elitní zásahová jednotka (TV film)
1998 Flanell No. 5

TV seriály

2018 Soko Vídeň (TV seriál)
Gevatter Hein (S13E15)
Inga Lindström (TV seriál)
Poslouchej své srdce (E74)
2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Eine halbe Ewigkeit (S19E08)
2014 Hubert a Staller (TV seriál)
Die Schöne und das Biest (S03E12)
Soko Vídeň (TV seriál)
Im Schatten der Macht (S09E15)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Katie Fforde (TV seriál)
Léčitelka koní (E08)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Jetzt oder nie (S01E03)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Nichts als Erinnerung (S12E20)
2008 Unser Mann im Süden (TV seriál)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Big Ben (TV seriál)
www.vražda.de (S06E01)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 Chiemgauer Volkstheater - Spekulanten Quartett (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2009 Stars im Interview (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky