foto

William Redfield

  • nar. 26.1.1927
    New York City, New York, USA
  • zem. 17.8.1976 (49 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Žena pro dva střelce
1977 Pan Bilión
1975 Fear on Trial (TV film)
Přelet nad kukaččím hnízdem
1974 For Pete's Sake
Přání smrti
1972 Ukradený diamant
1971 Nový list
Such Good Friends
1970 Dragon Country (TV film)
Pigeons
1968 Companions in Nightmare (TV film)
1967 All Woman
Androcles and the Lion (TV film)
1966 Fantastická cesta
Souboj u El Diablo
1965 Morituri
1964 Hamlet
Pão de Açúcar
1962 Spojka
1961 Million Dollar Incident, The (TV film)
1958 I Married a Woman
1956 The Proud and Profane
1955 Conquest of Space
1939 Back Door to Heaven

TV seriály

1976 Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
The Bob Newhart Show (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Mr. Broadway (TV seriál)
NET Playhouse (TV seriál)
1961 Great Ghost Tales (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Wrangler (TV seriál)
1959 Startime (TV seriál)
1958 Colgate Theatre (TV seriál)
Kitty Foyle (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Mr. Citizen (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Justice (TV seriál)
Marriage, The (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Jimmy Hughes, Rookie Cop (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

2010 Under the Boardwalk: The Monopoly Story
2003 Il était une fois... (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 The David Frost Show (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace