foto

Alexander Scourby

  • nar. 13.11.1913
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 22.2.1985 (71 let)
    Newtown, Connecticut, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Pěna zabiják
1979 Ježíš
The New Media Bible: Book of Genesis
1978 Sea Dream
1977 Hemingway Play, The (TV film)
1971 Montserrat (TV film)
1970 Executioner, The
1965 Četník v New Yorku
1961 The Devil at 4 O'Clock
1960 Man on a String
Seven Thieves
1959 Chundelatý pes
The Big Fisherman
1958 Me and the Colonel
1956 Gigant
Ransom!
1955 Byl jsem obviněn (TV film)
1954 Sign of the Pagan
Stříbrný kalich
1953 The Glory Brigade
The Redhead from Wyoming
Velký zátah
1952 Affair in Trinidad
Because of You
1950 Spirit of Christmas, The (TV film)
With These Hands

TV seriály

1978 Word, The (TV seriál)
1972 Assignment Vienna (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 The Twilight Zone (TV seriál)
The Last Flight (S01E18)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Justice (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
Project XX (TV seriál) - vyp.
The Secret Storm (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1951 Frontiers of Faith (TV seriál)
Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1985 Toscanini: The Maestro
1984 Merton
1981 Gelbe Stern, Der
1977 Glory of Their Times, The
1972 Keepers of Wildlife
1971 Enchanted Years, The
1970 Atonement
1965 The Incredible World of James Bond (TV film)
1964 National Geographic Specials (TV seriál)
1962 Wall, The
1957 Venice: Themes and Variations
1954 Victory at Sea - vyp.

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)
1959 The Bell Telephone Hour (TV pořad)
1952 The Christophers (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace