foto

Gyula Bodrogi

  • nar. 15.4.1934 (86 let)
    Budapest, Maďarské království

Biografie

Bodrogi Gyula sa narodil v Budapešti 15. apríla 1934. Národný umelec, nositeľ najvyšších umeleckých ocenení. Začínal ako sólový tanečník v spolku SZOT v rokoch 1951-1954. V roku 1958 získáva diplom na Divadelnej a filmovej akadémii. 1958 -1982 je členom divadla Józsefa Attilu. Od roku 1975 pedagóg na akadémii. 1982-2001 riaditeľ a režisér divadla Vidám színpad. Od roku 2002 na voľnej nohe, 2003 - Národný umelec v Národnom divadle. Je všestranným umelcom: dráma, klasika, spev, kabaret...

Cicis

Herecká filmografie

Filmy

2019 Seveled
2017 Esti tánc
2016 Mindig csak
2008 Kis Vuk
2007 Megy a gőzös
Past na kočky 2: Ďáblova kočka
2006 A hét nyolcadik napja
Skleněný tygr 2
2004 Bitva u Moháče
Magyar vándor
Világszám!
2002 Előre!
2001 Chico
Skleněný tygr
1998 A templom egere (TV film)
1997 A hal
Szökés
1996 Aranyoskáim (TV film)
1995 Svědek podruhé
1992 Nem válok el! (TV film)
1991 Hölgyek és urak (TV film)
1989 Labdaálmok (TV film)
1988 A Palika (TV film)
Az angol királynő (TV film)
Oszvald képmása (TV film)
Titánia, Titánia, avagy a dublörök éjszakája
1987 Illatszertár (TV film)
1986 Idő van
Szomorú vasárnap (TV film)
1985 Bevégezetlen ragozás (TV film)
1984 Csodatopán (TV film)
Kölcsönlakás (TV film)
Misi mókus kalandjai
Mrňousek a nezbedníci (TV film)
Randevú a Royalban (TV film)
1983 Hófehér
Šťastný Daniel
1982 Humorista a mennyországban (TV film)
Jen žádnou paniku
Rest Miska (TV film)
1981 Ligeti legendák (TV film)
Lišáček Lup
Mese az ágrólszakadt igricről (TV film)
Minden egér szereti a sajtot (TV film)
1980 Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét...?
Képviselő úr (TV film)
Strašidlo Cantervillské (TV film)
Szerelmem Elektra (TV film)
1979 Mese habbal
Naftalin (TV film)
1978 A fürdőigazgató (TV film)
Ať žije Láci! (TV film)
Bolondok bálja
Don Juan és a kövendég (TV film)
Dóra jelenti
Második otthonunk: Az SZTK (TV film)
Második otthonunk: Az áruház (TV film)
Černý pasažér
1977 Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
1976 Hátország (TV film)
Krasavci a blázni
Lángelmék a szigeten (TV film)
1975 Lili bárónő (TV film)
1974 A mikádó (TV film)
1973 A fekete Mercedes utasai (TV film)
Férjek iskolája (TV film)
Sganarelle, avagy a képzelt szarvak (TV film)
1972 Běž, aby tě chytili
Stal jsem se mužem zákona
1971 Jövőbéli históriák (TV film)
1970 Hatholdas rózsakert
Házassági évforduló (TV film)
Só Mihály kalandjai (TV film)
1969 A régi nyár
Dávné léto (TV film)
Kouzelník
Körözés egy csütörtök körül (TV film)
1968 Ach, ty ženy!
Elsietett házasság
Irány Mexikó (TV film)
Kártyavár
1967 Agův poklad
Aranysárkány
Ezek a fiatalok
Jaguár
Ninocska, avagy azok az átkozott férfiak (TV film)
Tři noci jedné lásky
1966 Igen-nem királykisasszony (TV film)
Szerencsés flótás (TV film)
Tűvétevők (TV film)
1965 20 hodin
Háry János
Kristóf, a magánzó (TV film)
Nadrág és a szerelem (TV film)
Nem
Patyolat akció
1964 Hattyúdal
1963 Asszony a telepen
Odvrácená tvář
Slágermúzeum (TV film)
1962 Manželství na dostatečnou
Májový mrazík
Májusi körhinta (TV film)
Zmoklá neděle
1961 Alba Regia
Pušky a holubi
Zkušební jízda
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
A megfelelő ember
Nabídka k sňatku
Virrad
1959 Bezesná léta
Fent már béke van (TV film)
Kard és kocka
Pěšky do nebe
1958 Másnap (TV film)
Pašeráci
1957 Külvárosi legenda

TV seriály

2021 Doktor Balaton (TV seriál)
Episode 16 (E16)
2020 Doktor Balaton (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
Elvíra férje (S03E11)
2003 Szeress most! (TV seriál)
2002 Hotel Szekszárdi (TV seriál)
Limonádé (TV seriál)
Linda (TV seriál)
Az ördöggolyó (S04E05)
A pokoli játszma (S04E04)
Az ász (S04E03)
další epizody (5)
2001 Kávéház (TV seriál)
Színház vagy üzlet? (E07)
Süsüke, a sárkánygyerek (TV seriál)
1996 Éretlenek (TV seriál)
Költözési világnap (S02E01)
1995 Éretlenek (TV seriál)
Mindent vagy semmit (S01E13)
A végrendelet (S01E03)
1993 Frici, a vállalkozó szellem (TV seriál)
1992 Família Kft. (TV seriál)
Sós néni nem házmester (S02E03)
1991 Angyalbörben (TV seriál)
Frontszínház (E09)
1990 Linda (TV seriál)
A régi barát (S03E07)
A hazajáró lélek (S03E06)
Tüzes babák (S03E05)
1989 Linda (TV seriál)
Erotic show (S03E04)
Stoplis angyalok (S03E03)
Aranyháromszög (S03E02)
další epizody (4)
1986 Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)
Software (S02E06)
Panoptikum (S02E05)
další epizody (7)
Doktor Bubo (TV seriál)
Terrorizmus (S03E13)
Krimi (S03E12)
Korrupció (S03E11)
další epizody (12)
1985 Doktor Bubo (TV seriál)
Szesz-vész (S03E07)
1984 Linda (TV seriál)
Oszkár tudja (S01E03)
A fotómodell (S01E02)
A szatír (S01E01)
Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Hal fejbecsapva (E06)
Fánk forrón (E05)
Berántott sajt (E04)
další epizody (6)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Az öregekért (E05)
A választás (E01)
1977 Süsü, a sárkány kalandjai (TV seriál)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
Szép volt fiúk (E05)
Doktor Bubo (TV seriál)
Kenguru-bú (S02E13)
Szamár-kór (S02E12)
Jaguár-kár (S02E11)
další epizody (12)
1975 Doktor Bubo (TV seriál)
Kacsa-lap (S02E01)
Az ő ábrándos lelke (S01E13)
Nem minden szarka (S01E12)
další epizody (13)
Mekk Elek az ezermester (TV seriál)
Helén divatot csinál (E13)
Az éléskamarások (E12)
Macskazene (E09)

Dokumentární

2018 Vadásztársak
2001 Merre tovább, Gemenc? - vyp.

Koncert

2016 Szenes Iván emlékkoncert 2016 (koncert) - mod.

Divadelní záznam

2014 Janika (divadelní záznam)
2009 Csak kétszer vagy fiatal (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Dóra jelenti

Režijní filmografie

Filmy

1988 Nyitott ablak

Host

TV pořady

2018 Thália Szilveszter (TV pořad)
1999 Esti showder (TV pořad)
1996 Áloműzők (TV pořad)
1981 Szeszélyes évszakok (TV pořad)
1971 Lehet egy kilóval kevesebb? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky