foto

Gyula Bodrogi

  • nar. 15.4.1934 (85 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Bodrogi Gyula sa narodil v Budapešti 15. apríla 1934. Národný umelec, nositeľ najvyšších umeleckých ocenení. Začínal ako sólový tanečník v spolku SZOT v rokoch 1951-1954. V roku 1958 získáva diplom na Divadelnej a filmovej akadémii. 1958 -1982 je členom divadla Józsefa Attilu. Od roku 1975 pedagóg na akadémii. 1982-2001 riaditeľ a režisér divadla Vidám színpad. Od roku 2002 na voľnej nohe, 2003 - Národný umelec v Národnom divadle. Je všestranným umelcom: dráma, klasika, spev, kabaret...

Cicis

Herecká filmografie

Filmy

2017 Esti tánc
2016 Mindig csak
2014 Janika (divadelní záznam)
2009 Csak kétszer vagy fiatal (divadelní záznam)
2008 Kis Vuk
2007 Megy a gőzös
Past na kočky 2: Ďáblova kočka
2006 A hét nyolcadik napja
Skleněný tygr 2
2004 Bitva u Moháče
Magyar vándor
Világszám!
2002 Előre!
2001 Chico
Skleněný tygr
1998 A templom egere (TV film)
1997 A hal
Szökés
1996 Aranyoskáim (TV film)
1995 Svědek podruhé
1992 Nem válok el! (TV film)
1991 Hölgyek és urak (TV film)
1989 Labdaálmok (TV film)
1988 Az angol királynő (TV film)
Oszvald képmása (TV film)
Titánia, Titánia, avagy a dublörök éjszakája
1987 A Palika (TV film)
Illatszertár (TV film)
1986 Idő van
1985 Bevégezetlen ragozás (TV film)
1984 Csodatopán (TV film)
Mrňousek a nezbedníci (TV film)
Randevú a Royalban (TV film)
Szomorú vasárnap (TV film)
1983 Hófehér
Šťastný Daniel
1982 Humorista a mennyországban (TV film)
Jen žádnou paniku
1981 Ligeti legendák (TV film)
Lišáček Lup
Mese az ágrólszakadt igricről (TV film)
Minden egér szereti a sajtot (TV film)
Rest Miska (TV film)
1980 Hogyan felejtsük el életünk legnagyobb szerelmét...?
Képviselő úr (TV film)
Szerelmem Elektra (TV film)
1979 Mese habbal
1978 A fürdőigazgató (TV film)
Bolondok bálja
Don Juan és a kövendég (TV film)
Dóra jelenti
Második otthonunk: Az SZTK (TV film)
Második otthonunk: Az áruház (TV film)
Naftalin (TV film)
Székács a köbön (TV film)
Černý pasažér
1976 Hátország (TV film)
Krasavci a blázni
Lincoln Ábrahám álmai (TV film)
Lángelmék a szigeten (TV film)
1975 Lili bárónő (TV film)
1974 Mikádó, A (TV film)
1973 A fekete Mercedes utasai (TV film)
A férjek iskolája
1972 Běž, aby tě chytili
Sganarelle, avagy a képzelt szarvak (TV film)
Stal jsem se mužem zákona
1970 Hatholdas rózsakert
Házassági évforduló (TV film)
Só Mihály kalandjai (TV film)
1969 A régi nyár
Dávné léto (TV film)
Kouzelník
1968 Ach, ty ženy!
Elsietett házasság
Irány Mexikó (TV film)
Kártyavár
1967 Agův poklad
Aranysárkány
Ezek a fiatalok
Jaguár
Körözés egy csütörtök körül (TV film)
Tři noci jedné lásky
1966 Szerencsés flótás (TV film)
Tüvétevök (TV film)
1965 20 hodin
Háry János
Kristóf, a magánzó (TV film)
Nadrág és a szerelem (TV film)
Nem
Patyolat akció
1964 Hattyúdal
1963 Odvrácená tvář
1962 Manželství na dostatečnou
Májusi fagy
Májusi körhinta (TV film)
Zmoklá neděle
1961 Alba Regia
Pušky a holubi
Zkušební jízda
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
A megfelelö ember
Nabídka k sňatku
Virrad
1959 Bezesná léta
Fent már béke van (TV film)
Kard és kocka
Pěšky do nebe
1958 Másnap (TV film)
Pašeráci
1957 Külvárosi legenda

TV seriály

2013 Munkaügyek (TV seriál)
Elvíra férje (S03E11)
2003 Szeress most! (TV seriál)
2002 Hotel Szekszárdi (TV seriál)
Limonádé (TV seriál)
Linda (TV seriál)
Az ördöggolyó (S04E05)
A pokoli játszma (S04E04)
Az ász (S04E03)
další epizody (5)
2001 Kávéház (TV seriál)
Színház vagy üzlet? (E07)
Süsüke, a sárkánygyerek (TV seriál)
1996 Éretlenek (TV seriál)
Költözési világnap (S02E01)
1995 Éretlenek (TV seriál)
Mindent vagy semmit (S01E13)
A végrendelet (S01E03)
1993 Frici, a vállalkozó szellem (TV seriál)
1991 Família Kft. (TV seriál)
Angyalbörben (TV seriál)
Frontszínház (E09)
1990 Linda (TV seriál)
A régi barát (S03E07)
A hazajáró lélek (S03E06)
Tüzes babák (S03E05)
1989 Linda (TV seriál)
Erotic show (S03E04)
Stoplis angyalok (S03E03)
Aranyháromszög (S03E02)
další epizody (4)
1986 Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)
Software (S02E06)
Panoptikum (S02E05)
další epizody (7)
1984 Linda (TV seriál)
Oszkár tudja (S01E03)
A fotómodell (S01E02)
A szatír (S01E01)
Szálka, hal nélkül (TV seriál)
Hal fejbecsapva (E06)
Fánk forrón (E05)
Berántott sajt (E04)
další epizody (6)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Az öregekért (E05)
A választás (E01)
1980 Mekk Elek az ezermester (TV seriál)
1976 Robog az úthenger (TV seriál)
Szép volt fiúk (E05)
Süsü, a sárkány kalandjai (TV seriál)
1974 Doktor Bubo (TV seriál)

Dokumentární

2018 Vadásztársak
2001 Merre tovább, Gemenc? - vyp.

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Dóra jelenti

Režijní filmografie

Filmy

1988 Nyitott ablak

Host

TV pořady

2018 Thália Szilveszter (TV pořad)
1999 Esti showder (TV pořad)
1996 Áloműzők (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace