foto

Andreas Brucker

  • nar. 11.4.1966 (52 let)
    Hamburk, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Lilly Schönauer: Miluji cizince (TV film)
2009 Srdce mého otce (TV film)
2008 Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Hawaii (TV film)
Loď snů - Rio de Janeiro (TV film)
2007 Hotel snů: Dubai (TV film)
Muž v kupce sena (TV film)
2004 Moře lásky: Návrat ztracené dcery (TV film)
2003 Cappuccino zu dritt (TV film)
2002 Děti štěstěny (TV film)
Srdce v plamenech (TV film)
Zwei alte Gauner (TV film)
Štěstí v neštěstí (TV film)
2001 Amokfahrt zum Pazifik (TV film)
Das Schneeparadies (TV film)
2000 Das Traumschiff - Olympia 2000 (TV film)
1999 Bier - Anschlag auf das Oktoberfest (TV film)
Downhill City
1998 Nächte mit Joan (TV film)
1997 Druhá šance (TV film)
1996 Liane (TV film)

TV seriály

2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Der letzte Wille (E12)
2010 Kobra 11 (TV seriál)
Auto budoucnosti (S15E06)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Exodus (S12E09)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
2004 Das Traumhotel (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Poslední šance (S03E01)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Maître Da Costa (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace