foto

Gilles Béhat

  • nar. 3.9.1949 (71 let)
    Lille, Nord-Pas-de-Calais, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Diamant 13
2004 Peine d'une mère, La (TV film)
2002 Destin de Clarisse, Le (TV film)
2001 Komisař Moulin: Křehké X (TV film)
Komisař Moulin: Čtyřnohé komando (TV film)
2000 Komisař Moulin: Policajt v kleštích (TV film)
Komisař Moulin: Příliš blízká ochrana (TV film)
Komisař Moulin: Smrtící svůdnost (TV film)
Komisař Moulin: Ve jménu našich dětí (TV film)
1997 Inspecteur Moretti: La maison brûlée (TV film)
Inspecteur Moretti: Un enfant au soleil (TV film)
1996 Une mère en colère (TV film)
1995 Cavalier des nuages, Le (TV film)
Hospoda Jamajka (TV film)
Nebezpečná žena (TV film)
1994 Immeuble, L' (TV film)
Tempêtes (TV film)
1993 Kila navíc (TV film)
1992 Jour du serpent, Le (TV film)
1991 Dernier mot, Le (TV film)
Le Vent de la Toussaint
1990 Vražedný tanec
1989 Coplan: Coups durs (TV film)
1988 Haute tension - Au bout du rouleau (TV film)
Manteau de Saint Martin, Le (TV film)
1987 Charlie Dingo
1986 Longs manteaux, Les
1985 Naléhavý případ
1984 Ulička barbarů
1981 Putain d'histoire d'amour
1978 Haro
1973 Demain matin

TV seriály

2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Eaux profondes (S03E08)
Jugement dernier (S03E06)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Homme au scalpel (S01E05)
Le Serment (S01E03)
Requiem pour un assassin (S01E02)
další epizody (4)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2002 Alex Santana - policejní vyjednavač (TV seriál)
Père et maire (TV seriál)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
1999 Mission protection rapprochée (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Bébés volés (S04E03)
Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt v továrně (S08E02)
1998 Julie Lescautová (TV seriál)
Rej masek (S07E02)
1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1989 Coplan (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Le Manteau de Saint Martin (E28)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie