foto

Joe Kwong-Hung Chan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 P feng bao
2017 Always Be with You
Rázová vlna
Shi mian
2016 Xiong shou hai wei shui
Xuan lao zuo
2015 An Inspector Calls
2014 Chu ji
Qing chun dou
Zong sheng
2013 Ip Man: Poslední boj
2012 Gao ju ai
Nightmare
2011 Jian hu nu xia qiu jin
Laughing Gor Qian Zui Fan
2010 All's Well End's Well Too 2010
Ip Man: Zrození legendy
2009 Do mon
Laughing Gor zhi bian jie
Si shen sha le
Wu ye chu zu che
2008 Sasori
Xing gong zuo zhe 2: Wo bu mai shen wo mai zi gong
2007 Jiang tou
Zang li zha Fit ren
2006 Ai shang shi xin niang
Chung gik yan je
Da que ying xiong chuan
Gui yan xing jing
Mo gui tian shi
2005 A Wondrous Bet
Fei zi xiao
Piao yi xiong jian
Que sheng 2 zi mo tian hou
Wo ya ma fa zi wen
Xi ma la ya xing
Xiong nan gua nu
2004 Jing xin dong po
Lang man chun qing
Nan shang nu xia
Shi jing wu shen
2003 Lovci upírů
2002 Color of Pain
Fan shou shu te qian dui
Sha shou kuang long
Shou zu qing shen
The Untold Story - Sudden Vanished
The Untold Story - The Lost World
2001 Deng hou dong jian hua fa la
Jing nu cha guan
To Be No.1 - Shepherd
Troublesome Night 11
Ye shou zhi tong
Yue man bao xi huan
2000 Ai qing min gan di dai
Jia ri de ma ma cha
Model from Hell
Pao ma di de yue guang
Phantom of Snake
Sheng hua te jing zhi sang shi ren wu
Yin yang lu 7: Zhuang dao zheng
1999 Ai qing meng huan hao
Huangjia xianggang jingcha de zuihou yi ye
Si ren bang zhi qian wu gou xi
The Young Ones
Xin jia fa
Xing yuan
Ye cha
Yin yang lu 5: Yi jian fa cai
Yin yang lu 6: Xiong zhou kan
1998 Feng liu 3 zhuang shi
Yin yang lu 4: Yu gui tong xing
Yin yang lu zhi sheng guan fa cai
1997 97' Lan Kwai Fong
Ai nin ai dao sha si nin
Hui zhuan shou shi
Ng yun ji dai
Terč
Wan quan jie hun shou ce
Yin yang lu
Yin yang lu zhi wo zai ni zuo you
1996 Evil Instinct
Hong Kong Show Girls
The Eighth
1995 Blesk
Lying Hero
Padlí andělé
Si ji sha ren kuang
Xian dai gu huo zi
Zhi zhu nu
1994 A De shen ming
Chong an shi lu: O ji
Chungking express
Lun Wen-Xu lao dian Liu Xian-Kai
To Love Ferrari
Yun cai tong zi
1993 Bai fa mo nu zhuan II
Na ge shao nu bu duo qing zhi tuo de yi huo
Nue zhi lian
Příběh policajta
Shui hu zhuan zhi ying xiong ben se
Wei qing
Železný dráp
1992 Cao mang ying xiong
Full Contact
Lu ding ji II: Zhi shen long jiao
Shen suan
Xia ri qing ren
Yao shou du shi
Zhan long zai ye
1991 Lan se pi li hou
Si da jia zu zhi long hu xiong di
Tenkrát v Šanghaji
1990 Bian yuan sui yue
Swordsman
Tian ruo you qing
Wu di xing yun xing
Yong chuang tian xia
1989 Bláznivá mise 5
Fízlové
Kai xin ju wu ba
1988 Baat seng bou hei
Lao hu chu geng
Wo yao tao wang
Xue xiao feng yun
Zui jia sun you chuang qing guan
1987 Kai xin wu yu
Scared Stiff
Tian ci liang yuan
Vězení v plamenech
1986 Kai xin gui zhuang gui
1985 Chase a Fortune
Oi san yat ho
1983 Yin yang cuo
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace