foto

Linda Lawson

  • nar. 14.1.1936 (83 let)
    Ann Arbor, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Muž jiné ženy (TV film)
1970 Mrs. Stone's Thing
Tak mě někdy napadá
1966 Let's Kill Uncle
1964 Apache Rifles
1961 Night Tide
1960 Threat, The

TV seriály

1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
1962 Don't Call Me Charlie (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
1960 Overland Trail (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Border Patrol (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace