foto

Jakub Wesołowski

  • nar. 2.7.1985 (33 let)
    Varšava, Mazovské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kurier
2013 Tajemnica Westerplatte
2009 Love and Dance
2008 Pora mroku
Rozmowy nocą
2007 Dlaczego nie!
Jutro idziemy do kina (TV film)

TV seriály

2019 Za marzenia (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (8)
2018 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S09E12)
Episode 9 (S09E09)
Episode 8 (S09E08)
další epizody (20)
2017 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 8 (S07E08)
Episode 7 (S07E07)
další epizody (7)
2015 Strażacy (TV seriál)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Bratnia pomoc (S07E11)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
další epizody (12)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (13)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (13)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (12)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Ostatnia runda (S03E10)
další epizody (12)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (13)
2008 39 i pół (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (13)
2005 Niania (TV seriál)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace